Fabregas feiret nominasjon med flott mål

Arsenal slo Manchester City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arsenal - Manchester City 3-1.

ARSENAL - MANCHESTER CITY 3-1 (1-1)

Emirates Stadium, 59 913 tilskuere

Mål: Rosicky (12), Beasley (41.), Fabregas (73), Baptista (80).

I går ble Arsenals fantastiske Cesc Fabregas nominert til kåringen av årets spiller i Premier League, og samme dag fikk han også beskjed om å roe seg ned av Kevin Nolan.

I dag viste mest av hvorfor han ble den første æra til del, og ikke så mye hvorfor han fikk en advarsel fra Boltons kaptein.

Utlikning

Men først var det «fotballens Mozart», Tomas Rosicky, som spilte opp. I det 12. minutt styrte han ballen i mål etter et flott innlegg fra Emmanuel Eboue til høyre.

Deretter var det tid for utlikning av Manchester City, ved DaMarcus Beasley.

Amerikaneren kan takke Arsenal-keeper Jens Lehmann for et elendig utspill i det 41. minutt.

Dette førte til at ballen kom rimelig raskt i retur - helt tilbake i nettet bak tyskeren. Avslutningen satte helt inne ved høyre stolpe.

<strong><b>GOD:</strong></b> Cesc Fabregas scoret et flott mål dagen etter at han ble nominert til kåringen av årets spiller i Premier League. Her er han i duell med Manchester Citys Dietmar Hamann. Foto: Lindsey Parnaby/EPA/Scanpix
GOD: Cesc Fabregas scoret et flott mål dagen etter at han ble nominert til kåringen av årets spiller i Premier League. Her er han i duell med Manchester Citys Dietmar Hamann. Foto: Lindsey Parnaby/EPA/Scanpix Vis mer

Fabregas kunne feire

Etter pause tok det en stund før noen av lagene maktet å skape noen sjanser, men fra det 65. til det 70. minutt løsnet hjemmelaget tre skremmeskudd.

Så var det altså Fabregas slo til. Fra om lag 20 meters hold skrudde han ballen opp i høyre kryss i det 72. spilleminutt.

Ti minutter før slutt var det ikke lenger tvil om hvor de tre poengene ville ende:

Etter et flott forarbeid av Alexander Hleb på høyrekanten, scoret Julio Baptista enkelt og ga Arsenal seier 3-1 - og tredjeplass på tabellen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer