Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fabregas har blitt kidnappet av Arsenal

Katalansk ordfører ber Wenger om å selge til Barcelona.

VIL HJEM: Cesc Fabregas er ønsket hjem av Barcelona, og ifølge Xavi Hernandez ønsker midtbanespilleren seg også tilbake til barndomsklubben. Foto: REUTERS/Albert Gea
VIL HJEM: Cesc Fabregas er ønsket hjem av Barcelona, og ifølge Xavi Hernandez ønsker midtbanespilleren seg også tilbake til barndomsklubben. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arsene Wenger kalte Xavi Hernandez for respektløs etter at Barcelona-spilleren sa at Cesc Fabregas «hadde det vondt» i Arsenal og ønsket å bli solgt til Barcelona.

Barcelona har ikke lagt skjul på at de ønsker seg Arsenals playmaker, og nå blander også ordfører i den katalanske byen Arenys de Mar seg inn i saken.

- Vi vil at han skal komme med en gang. Han opplever en kidnapping nå, sier ordfører Estanislau Fors i Garcia til Sport, ifølge Reuters.

Byen der Garcia er ordfører er for øvrig byen der Fabregas vokste opp.

Barcelona klarte ikke å sikre seg Fabregas i fjor sommer, men prøver seg igjen i år. De har fått to bud avvist av Arsenal, ifølge Reuters.

- Hvis engelskmennene er så hederlige burde de oppføre seg skikkelig. Han (Arsene Wenger) burde slutte å klovne, for det er forvirrende for oss alle, sier ordføreren.

Wenger uttalte i forrige uke at han var trygg på at både Samir Nasri og Fabregas blir å finne i klubben neste sesong.