Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fabregas i Arsenal til 2014

- Jeg vil betale Arsenal tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Arsenal-juvelen Cesc Fabregas er bare 19 år, men allerede en av Europas beste midtbanespillere. Nå har spanjolen bundet seg til Arsenal helt fram til 2014.

- Jeg er så lykkelig her, og lettet over å ha skrevet under på denne nye kontrakten, sier han til Arsenals hjemmeside.

Detaljene rundt den nye kontrakten er ikke offentliggjort, men at Fabregas får klekkelig betalt for å skrive langtidskontrakt er det neppe noen tvil om.

Selv føler Fabregas at han står i takknemlighetsgjeld til Arsenal.

- Jeg ønsket å betale litt tilbake til klubben, særlig Arsene Wenger for støtten og tilliten han har vist meg. Det viktige nå er at laget får ut potensialet sitt og at vi vinner trofeer. Det er målet vårt, og målet mitt, sier han.

Fabregas kom til Arsenal fra Barcelona i 2003, og ble klubbens yngste førstelagsspiller da han debuterte i en cupkamp mot Rotherham i en alder av 16 år og 177 dager.

I sommer ble han linket til Real Madrid, men denne gangen fikk ikke den spanske storklubben det som den ville.

SUPERTALENT: Allerede som 16-åring debuterte Cesc Fabregas for Arsenal. Nå er han 19, og en av Premier Leagues beste midtbanespillere. Nylig skrev han under på en avtale som binder ham til London-klubben til 2014. Foto: REUTERS
SUPERTALENT: Allerede som 16-åring debuterte Cesc Fabregas for Arsenal. Nå er han 19, og en av Premier Leagues beste midtbanespillere. Nylig skrev han under på en avtale som binder ham til London-klubben til 2014. Foto: REUTERS Vis mer