VIKTIG: Cesc Fabregas sliter med en skade, og er usikker foran morgendagens mesterligamøte med Barcelona i London.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY
VIKTIG: Cesc Fabregas sliter med en skade, og er usikker foran morgendagens mesterligamøte med Barcelona i London.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADYVis mer

Fabregas måtte droppe Arsenal-treninga

- Kunne ikke spilt om kampen var i kveld, sier Wenger.

||| • Følg Bayern - Manchester United og Lyon Bordeaux i fotballstudio fra 20.30 i kveld!

(Dagbladet): Arsenals supportere har blitt henvist til neglbiting etter at Cesc Fabregas ikke var i stand til å trene med laget i dag, litt over et døgn før Champions League-kvartfinalen mot Barcelona.

Midtbanestrategen pådro seg en smell i 1-1-kampen mot Birmingham i helga, og kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til møtet med moderklubben.

- Han trente ikke fordi han for øyeblikket ikke er frisk nok til å spille. Vi gir oss selv 24 timer til, og så får vi se an situasjonen i morgen. Men han kunne ikke spilt om kampen hadde vært i dag, sier manager Arsene Wenger til Sky Sports.

Franskmannen innrømmer samtidig at det ikke er sikkert at Fabregas engang blir å se på benken på Emirates i morgen.

- Det er for tidlig å si. Er han ved full kapasitet i morgen, vil jeg bruke ham. Men om han ikke er i stand til å spille, vil jeg ikke ha ham på benken heller. Vi har 19 spillere i troppen, så jeg har vurdert alternativet å utelate ham fullstendig, sier Wenger.

Wenger kan imidlertid glede seg over at William Gallas er frisk nok til å kjempe for en plass.

- Han er i troppen. Han har trent godt, jeg har ikke tatt ut laget ennå, men han har en mulighet, sier manageren.

Barcelona på sin side må klare seg uten en av sine midtbanestrateger Andres Iniesta i morgen, men har Eric Abidal tilbake i trening. Gerard Pique sliter også med et kneproblem, melder Barca på sine nettsider.