IKKE MED: Samir Nasri og Cesc Fabregas er ikke med i Arsenal-troppen som møter Newcastle lørdag. Foto: EPA/JONATHAN BRADY - KERIM OKTEN
IKKE MED: Samir Nasri og Cesc Fabregas er ikke med i Arsenal-troppen som møter Newcastle lørdag. Foto: EPA/JONATHAN BRADY - KERIM OKTENVis mer

Fabregas og Nasri ikke med i Arsenal-troppen

Men Wenger nekter å bekrefte at de er på vei vekk.

Arsenal-manager Arsène Wenger nektet fredag å bekrefte at Cesc Fàbregas og Samir Nasri er på vei bort fra klubben.

Ulike medier har tidligere sitert Wenger på at han tror midtbanespillerne drar. På fredagens pressekonferanse avviste derimot franskmannen at det er hold i påstandene.

- Det er intet nytt nå. Jeg forventer at ingen drar. Det beste for oss én dag før seriestart er ikke å tenke på mulige overganger, sa Wenger.

Fàbregas har vært ønsket i Barcelona de siste to årene og har selv sagt han ønsker seg dit. Nasri er koblet til Manchester City, og også han har uttalt seg om at han ønsker en overgang. Likevel hevder Wenger at han ikke er skuffet over spillernes holdninger.

- Jeg er ikke skuffet. De er profesjonelle. Jeg tar ingenting personlig, men min personlige følelser er heller ikke viktige. Det som teller er klubben og hvor bra vi gjør det, sa manageren.

Wenger gjorde det torsdag kveld klart at han håper overgangssagaen rundt Fàbregas løser seg snart, «den ene veien eller den andre». Ifølge britiske medier er Arsenal enig med spanjolens barndomsklubb om en overgangssum.

- Ideelt sett vil man få orden på dette før sesongen starter, sa Wenger.

Han bekreftet samtidig at Fàbregas ikke blir med til sesongåpningen borte mot Newcastle. Nasri trenger en fysisk test før han er klar, men det er ikke bestemt om han spiller kampen.

(NTB)