Fabregas og van Persie reiser til Spania

Drømmen om avansement steg ytterligere i dag.

MED PÅ LASSET: Arsenal-fansen fikk en god nyhet da det ble klart at Fabregas og van Persie reiser sammen med resten av laget til Spania. Foto: REUTERS/Albert Gea
MED PÅ LASSET: Arsenal-fansen fikk en god nyhet da det ble klart at Fabregas og van Persie reiser sammen med resten av laget til Spania. Foto: REUTERS/Albert GeaVis mer

(Dagbladet): Gledelig nyhet til Arsenal-fansen. Cesc Fabregas og Robin van Persie er i troppen som skal møte Barcelona i returoppgjøret i Spania.

Det ble i dag klart da Arsenal offentliggjorde sin foreløpige 19-manns tropp. Ytterligere én spiller vil bli utelatt i den endelige troppen.

Siste test
Cesc Fabregas har slitt med en hamstringskade siden møtet med Stoke for snaut to uker siden, og måtte stå over finalen i Carling Cup. Arsene Wenger mener det er gode sjanser for at kapteinen spiller mot katalenerne på Camp Nou i morgen.

- Han skal ha en siste test i dag. Det er 90 prosent sjanse for at han vil reise og bli klar til kampen. Han er en vital spiller for oss og vår kaptein, så vi håper han blir med, sier Wenger.

Van Persie har slitt med en kneskade etter at han fikk seg en smell i møtet med Birmingham på Wembley.

Det ble også klart at Alex Song ikke vil rekke kampen, og at Jack Wilshere er klar til dyst.

Arsenal vant det første oppgjøret 2-1 i London.