Fabregas og Walcott måtte ut med skade

Mister i verste fall returkampen mot Barcelona.

RISTET PÅ HODET: Fabregas måtte gå av banen tidlig i kampen med det som trolig var en lårskade. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / SCANPIX
RISTET PÅ HODET: Fabregas måtte gå av banen tidlig i kampen med det som trolig var en lårskade. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): • Arsenal - Stoke 1-0

Cesc Fabregas og Theo Walcott måtte begge gå av banen med skade da Arsenal vant 1-0 over Stoke.

Midtstopper Sebastien Squilliaci scoret vinnermålet etter et hjørnespark tidlig i den første omgangen, og det var nok til at Arsenal fikk de tre poengene de var ute etter.

Stoke skapte et par muligheter på dødball og innkast, og John Carew satt Wojciech Szczesny skikkelig på prøve da han skjøt på halv volley fra 25 meter. Den polske keeperen reddet imidlertid mesterlig.

Arsene Wengers menn klatret med det helt opp i ryggen på Manchester United. De er nå bare ett poeng bak ligalederne.

Men etter kampen var det skadene på Walcott og Fabregas som fikk mest oppmerksomhet.

Søndag spiller Arsenal ligacupfinale mot Birmingham, og 8. mars spilles returkampen mot Barcelona på Camp Nou. Walcott er definivt ute til den kampen, mens Fabregas skal undersøkes i morgen.

I verste fall mister de begge kampene.

- Walcott har forstuet ankelen og er ute av finalen. Vi vet ikke hvor lenge, men han rekker definitivt ikke søndagens kamp. Fabregas har et problem i låret, men vi vil se på det i morgen. Det er umulig å si hvor alvorlig det er i kveld, sier Wenger.

- Han (Fabregas) er veldig lei seg, og det er jeg også. Men det er ikke hans eller min feil. Det er en del av spillet. Det er merkelig at det skjer så tidlig i kampen, men vi må bare leve med det.

Fabregas gikk av banen etter drøye ti minutter. Spanjolen ristet på hodet og så fortvilet ut i lufta før han forsvant rett i garderoben.

Walcott landet forkjært i en duell med Dean Whitehead og vrikket ankelen. Vingen prøvde å komme seg på bena igjen, men klarte ikke gå av seg skaden og ble til slutt bært av banen på båre.

HER GÅR DET GALT: Walcott fikk en vridning i ankelen i denne duellen med Dean Whitehead, og måtte senere forlate banen på båre. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / SCANPIX
HER GÅR DET GALT: Walcott fikk en vridning i ankelen i denne duellen med Dean Whitehead, og måtte senere forlate banen på båre. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / SCANPIX Vis mer