Fabregas reddet Barcelona-poeng

Også Real Madrid snublet igjen.

Real Madrid sliter videre i spansk 1. divisjon. Også erkerivalen Barcelona avga poeng i onsdagens serierunde.

Verst står det til med José Mourinhos lag. Treneren gjorde mange endringer etter helgens 0-1-tap mot Levante, men det ble bare 0-0 borte mot svakt plasserte Racing Santander, som ennå har til gode å vinne denne sesongen.

Cristiano Ronaldo satte hjemmekeeper Tono Rodriguez på prøve med en god heading, og Angel Di Maria lagde problemer for vertene da han kom inn, men alt i alt leverte storfavoritten en svært skuffende prestasjon.

Barcelona gjestet Valencia til toppkamp og kom under to ganger i første halvdel av første omgang. Eric Abidals selvmål ble raskt utlignet av Pedro, men da Pablo Hernandez gjorde 2-1 for hjemmelaget ble det vanskeligere for Pep Guardiolas menn.

Cesc Fàbregas lyktes til slutt i det 77. minutt, og dermed ble det 2-2. Det resultatet plasserer Valencia på tabelltopp og Barcelona på fjerdeplass to poeng bak. Real Madrid har falt til 7.-plass, ytterligere et poeng bak.

Santi Cazorlas scoring i annen omgang ga Qatar-eide Málaga 1-0-seier over Athletic Bilbao og 2.-plass på tabellen. Betis, som ennå ikke har avgitt poeng, kan torsdag overta tetplassen og skaffe seg en liten luke om det blir seier mot Zaragoza.

Atlético Madrid imponerte onsdag med 4-0-seier over Sporting Gijón. Etter et selvmål av Alberto Lora scoret Eduardo Salvio og Radamel Falcao (2).

(NTB)