Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fabregas slakter dommeren: - Han kommer ikke til å sove godt i natt

Poengdeling mot Southampton.

STRAFFE?: Cesc Fabregas ble felt i Southamptons 16-meter og ropte på straffe. Han ble idømt det gule kortet for filming. Både Fabregas og manager Mourinho slakter dommeren etter kampen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
STRAFFE?: Cesc Fabregas ble felt i Southamptons 16-meter og ropte på straffe. Han ble idømt det gule kortet for filming. Både Fabregas og manager Mourinho slakter dommeren etter kampen. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett Vis mer

• Southampton - Chelsea 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Southampton åpnet oppgjøret mot Chelsea på best mulig vis da de tok ledelsen etter et kvarter. Det var det første målet Chelsea hadde sluppet inn på 299 spilleminutter.

Chelsea slo riktignok tilbake, men poengtapet gjør at Manchester City nå for alvor jager i rygg på serielederen. Etter å blant annet ha blitt snytt for straffe, uttrykte både manager Jose Mourinho og Cesc Fabregas misnøye med dommeren etter kampen.

- I andre land er dette førstesidestoff, for det er en komplett skandale, raser Mourinho overfor BBC.

Southampton-perle Southampton var hvassest fra start på St. Mary's. De tok også ledelsen etter femten spilte minutter.


Sadio Mane satte ballen bak Thibault Courtouis med en treig John Terry på slep. Alene med Chelsea-keeperen gjorde Mane alt riktig, og lobbet den elegant forbi.

Kampen fortsatte jevnspilt, og Chelsea kom ikke til de store sjansene. Før Eden Hazard ett minutt på overtid av den første omgangen kunne sørge for 1-1. Assistkonge Cesc Fabregas sentret en lekker pasning til Hazard som kom på høyrekanten, og satte ballen i mål fra 12 meter.

Snytt for straffe Ti minutter ut i andre omgang ble Chelsea snytt for straffe. Cesc Fabregas ble felt i hjemmelagets 16-meter, og fikk det gule kortet for filming. Reprisene viste derimot at det var kontakt mellom Fabregas og Southampton-forsvareren.

- Det var definitivt kontakt. Dommeren hadde ikke sitt livs kamp, og jeg tror ikke han kommer til å sove godt i natt. Han hadde en jævlig kamp, sier Cesc Fabregas til BBC etter kampen.

Chelsea sikret seg overtaket i andre omgang, og Eden Hazard var på ny nære med et skudd som strøk utenfor stolpen.


Nærmere kom ikke de blå fra London, og dersom Manchester City vinner mot Burnley er de ett lite poeng bak serielderen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media