Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fabregas tror på Arsenal-double

Og sparker mot Chelsea.

• Tre kamper kl. 20.45: Champions League direkte

(Dagbladet.no): Arsenal var ikke bare best på San Siro i går. De vant 2-0 og ble det første engelske laget som har slått Milan på hjemmebane i Champions League.

Fabresc Fabregas scoret det viktige første målet, seks minutter før slutt. Etter kampen var den spanske 20-åringen meget optimistisk foran resten av sesongen.

To trofeer teller

Arsenal er i kvartfinalen i Europas mest prestisjefulle turnering og leder samtidig Premier League, ett poeng foran Manchester United.

- Vi har muligheten til å vinne de to trofeene som teller, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan vinne begge to. Å seire 2-0 i Milan er forbløffende. William (Gallas) sa før kampen at vi skulle nyte atmosfæren. Det var det vi gjorde, men dette er bare begynnelsen, sier Fabregas til The Times.

Det spanske supertalentet synes ikke det er trist at londonklubben ikke vant ligacupen eller er ute av FA-cupen.

- Vi har ikke en tropp som Chelseas, med 25 landslagsspillere. Så vi satset aldri på alle fire turneringene, sier Fagbregas.

SKAL VINNE LIGAEN OG MESTERLIGAEN: Francesc Fabregas jubler når dommeren blåser av kampen på San Siro. Selv scoret han det viktige 1-0-målet. Foto: Scanpix/Ap
SKAL VINNE LIGAEN OG MESTERLIGAEN: Francesc Fabregas jubler når dommeren blåser av kampen på San Siro. Selv scoret han det viktige 1-0-målet. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Vi topper Premier League og er i kvartfinalen i Champions League, etter å ha slått ut de regjerende mesterne hjemme. Så hvorfor kan vi ikke vinne begge?

Manager Arsene Wenger minner om at Arsenal har noe å revansjere i Champions League, på grunn av tapet for Barcelona for to år siden.

- Jeg har sagt at vi kan vinne Champions League, men det har jeg følt før også. Det er en cupturnering, og du må behandle den som det. Men på denne dagen var vi mye bedre enn Milan. Vi er i kvartfinale, så hvorfor skal vi ikke tro at vi kan gjøre det?

Ferguson tar gjerne et engelsk lag

Arsenal var ikke det eneste Premier League-laget som sikret seg en kvartfinaleplass i går. Cristiano Ronaldos 30. mål denne sesongen var nok for Manchester United mot Lyon.

United-sjef Alex Ferguson har ikke noe i mot å trekke en engelsk klubb når det står om en semifinale.

- Jeg regnet med at Chelsea går videre, og hvis det samme skjer med Liverpool har vi cirka 40 prosents sjanse til å trekke engelsk motstand, sier Ferguson.

Han understreker at det viktigste er at United er med.

image: Fabregas tror på Arsenal-double

- Jeg tror ikke det har noe å si hvem du møter. Alle kampene er vanskelige. Det er derfor det var gode lag i kvartfinalene.

WENGER FIKK KLEM: Også Arsenal-sjefen tror det er gode sjanser til seier i Champions League.
MØTER GJERNE CHELSEA ELLER LIVERPOOL? Alex Ferguson, her med kaptein Rio Ferdinand, tror alle lag er vanskelige i kvartfinalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media