Fabregas vil ha Villa til Arsenal

Også Liverpool er interessert.

(Dagbladet.no): David Villa tok et kvantesteg mot å bli EMS målkonge med det imponerende hat-tricket mot Russland i går.

Nå vil lagkamerat Cesc Fabregas ha Valencia-spissen til Arsenal og Emirates.

- Han ville passet fantastisk i England og jeg ville likt å ha ham på mitt lag. Man kan se hvilken forskjell han utgjør, sier Fabregas ifølge Sportinglife.

26-årige Villa scoret sju ganger i EM-kvalifiseringen og står totalt med 17 mål på 32 landskamper. På 101 Valencia-kamper har han scoret 58 ganger, noe som gir det småpene snittet 0, 57 scoringer per kamp.

- Han er en fantastisk spiller. Han beveger seg godt, han scorer mål, han er god i rommet bak forsvarerne og foran forsvarerne. En utrolig spiller, skryter Fabregas om landslagskollegaen.

Valencia endte på en skuffende 10.plass i årets La Liga og det er ventet at David Villa vil bli forsøkt snappet opp av en av de virkelige storkanonene i europeisk fotball etter EM-sluttspillet.

Liverpool skal være ivrig på å hente Villa som makker til Fernando Torres, men manager Rafael Benitez har uttalt at han ikke ønsker å kjøpe spillere fra klubben han forlot til fordel for jobben på Anfield.

EMIRATER SAMMEN?: Arsenals Cesc Fabregas ønsker David Villa til Arsenal. Foto: Javier Soriano/AFP
EMIRATER SAMMEN?: Arsenals Cesc Fabregas ønsker David Villa til Arsenal. Foto: Javier Soriano/AFP Vis mer
Fabregas vil ha Villa til Arsenal
<B>SUPERPAR</B>: Mange røde fans hadde nok smilt bredt om David Villa hadde fulgt etter Fernando Torres fra Spania til Anfield.