Fabrice Muamba har vært på sin første spasertur

- Det går den riktige veien.

PÅ BEINA IGJEN: En hel verden holdt pusten da Muamba ble liggende livløs på banen. Nå har han vært oppe av sykesenga. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/NTB scanpix
PÅ BEINA IGJEN: En hel verden holdt pusten da Muamba ble liggende livløs på banen. Nå har han vært oppe av sykesenga. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/NTB scanpixVis mer

Bolton-manager Owen Coyle sier at Fabrice Muamba, som fortsatt er på sykehus etter kollapsen 17. mars, har vært på sin første spasertur.

Han falt plutselig om på White Hart Lane i kampen mellom Tottenham og Bolton, og etterpå har han ligget på sykehus. På vei til sykehuset var det ikke tegn til liv hos spilleren, som var klinisk død i en periode.

Nå er han på bedringens vei igjen, og han er blitt så bra at han til og med har tatt opp aktiviteten sin på sosiale medier. Et bilde han har lagt ut av seg selv på Twitter viser en smilende Muamba.

- Han blir fortsatt behandlet på intensivavdeling, men nå er han så bra at han har vært på noen korte spaserturer i korridoren på sykehuset, sa Coyle på en pressekonferanse torsdag.

- Det går den riktige veien. Nå har han også fått tilbake det varme, brede smilet som vi elsker å se, sa manageren.

Coyle sa også at Muamba har en lang vei å gå til han kan være tilbake og leve et noenlunde normalt liv.

- Det vil ta tid, men han gjør store framskritt, så vi håper det kommer til å fortsette, sa Coyle.

(NTB)