Fagermo: - Jeg begynte nesten å grine i garderoben

Etterpå sendte Odd-sjefen en melding til Rosenborg.

GOD STEMNING: Her feirer Odd-sjef Dag-Eilev Fagermo og Bentley kveldens 2-1-seier mot Vålerenga på Ullevaal. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
GOD STEMNING: Her feirer Odd-sjef Dag-Eilev Fagermo og Bentley kveldens 2-1-seier mot Vålerenga på Ullevaal. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Odd tok i kveld et langt steg mot sølv i årets Tippeliga, da Vålerenga ble slått 2-1 i Oslo.

Vålerenga presset for utlikning på tampen, men Odd holdt unna, og er nå sju poeng foran Rosenborg før trønderne møter Sandnes Ulf søndag.

Da dommer Tore Hansen blåste for full tid, løp Odd-spillerne og trener Dag-Eilev Fagermo bort til de tilreisende fra Skien for å feire den viktige seieren med dem.

På gråten Etterpå innrømmer Fagermo at det begynner å gå opp for ham hva allerede cupfinaleklare Odd er i ferd med å oppnå denne sesongen.

- Jeg begynte nesten å grine i garderoben. Tenker på hvordan vi har jobba. I dag startet vi med fem egenutviklede spillere. Vi solgte Elba (Rashani og Fredrik (Semb Berge) i sommer, men vi har tatt nesten mer poeng etterpå, og det er den største prestasjonen vår. Det er sterkt, sier han i pressesonen etter oppgjøret.

- Det er ingen andre klubber som driver sånn, i dag har vi fire-fem egenutviklede, lokale spillere på benken også. At vi kan vinne noe med den filosofien er moro - at det ikke bare er de klubbene med mest ressurser eller de som henter utlendinger som  vinner noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer