Fagermo: - Må være smartere

Vålerenga har vært det laget som har pådratt seg flest kort så langt denne sesongen. Nå etterlyser Dag-Eilev Fagermo (53) mer smarthet blant spillerne sine.

I AKSJON: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fargermo på trening på Intility. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
I AKSJON: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fargermo på trening på Intility. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vålerenga - Haugesund kl. 18.00

Intility (Dagbladet): Det er alltid knyttet store forventninger rundt Vålerenga før enhver sesong - og denne sesongen er intet unntak. Da det ble klart at en av Eliteseriens mest profilerte trenere i Dag-Eilev Fagermo skulle ta over Oslo-laget, skjøt de allerede høye forventningene i været.

Så langt kan man si at Fagermo og Vålerenga har innfridd. På sine sju første kamper er «Enga» på en fjerdeplass med 12 poeng. I dag møter de et revansjelystent Haugesund som kommer fra et surt 3-0 tap mot serieleder Molde.

Fagermo er fornøyd med sesongstarten, men sier han har andre bekymringer før Haugesund-kampen i kveld.

- Jeg håper først og fremst at vi skal få en hjemmekamp der vi greier å fullføre matchen med elleve mann. Nå har det vært to av tre hjemmekamper hvor vi har fullført med ti mann. Det er viktig at vi unngår mye kort, forteller Fagermo til Dagbladet.

Etterlyser smarthet

Fagermo har grunn til bekymring tar vi utgangspunkt i antall kort Vålerenga har fått så langt denne sesongen. På sine sju første kamper har Vålerenga pådratt seg hele tre røde og 18 gule kort. Det er mest i Eliteserien. Fagermo mener flere spillere må bli smartere i hvordan de går inn i dueller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer