Fagermo:- Samuelsen blir dyttet. Det er straffe

Se situasjonen og bedøm selv.

• Sarpsborg - Odd 2-2

(Dagbladet): På stillingen 2-1 til Sarpsborg i dagens kamp mot Odd skrek bortesupporterne på straffe.

Jone Samuelsen hadde ballen på dødlinja og gikk i bakken i boksen.  Belønningen fra dommer Brage Sandmoen var gult kort.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var helt uenig med dommerens avgjørelse:

- Han blir dyttet ned. Det er straffe - og er i hvert fall ikke gult kort, sier Fagermo.

Fornøyd Odd jager serieleder Molde i Tippeligaen, og tapte to poeng borte mot et hardtkjempende Sarpsborg-lag.  Men Fagermo var optimist likevel:

- Er ikke det. Det var en tøff bortebane og vi gjør en god kamp. Vi brenner for store målsjanser - og burde ha vunnet. Men vi har ikke tapt siden 11.mai ,så den dagen vi taper skal jeg feire, sier Odd-trenern.

Sarspborg fikk en rødt kort på stillingen 2-1 - noe som ga Odd muligheten til å snu kampen. Skienslaget scoret ett - men greide ikke å presse fram vinnermålet:

- Vi burde skapt litt mer. Vi legger for lite innlegg, sier Fagermo.

Dommerslakt Sarpsborg-trener Brian Deane var frustrert etter poengdelingen.  Han mente spillerne kjempet som løver, og lot frustrasjonen gå ut over dommerstanden i Tippeligaen:

- Flere av avgjørelsene mot oss i dag er utrolige. Men det sier jeg hver uke. Jeg husker at en fjerdedommer ba meg om å roe meg ned på sidelinja - men hva skal jeg gjøre når vi får avgjørelser som dette mot oss hver uke? Og vet du hva - vi har flest gule kort i Tippeligaen, og jeg har ikke en grisete spiller på laget. Noen må forklare det til meg? sier Deane til C More