<strong>INGEN KONTAKT:</strong> Odds mangeårige trener Dag-Eilev Fagermo benekter at han er blitt kontaktet av trønderklubben.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
INGEN KONTAKT: Odds mangeårige trener Dag-Eilev Fagermo benekter at han er blitt kontaktet av trønderklubben. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Fagermo avviser RBK-rykter

Spekulasjonene rundt trenerjobben i Rosenborg ruller videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Odds mangeårige trener Dag-Eilev Fagermo benekter at han er blitt kontaktet av trønderklubben.

Mandag hevdet Telemarksavisa at Fagermo er blant navnene RBK vurderer som ny trener. Lokalavisen skriver at den har fått dette bekreftet fra flere kilder.

Fagermo har vært i Odd siden 2008. Skien-klubben vil ikke svare på om Rosenborg har tatt kontakt.

- Dag-Eilev har kontrakt med Odd i to år til og fortsetter her, skriver daglig leder Einar Håndlykken i en SMS til TA.

Fagermo selv avviser at han har snakket med RBK.

- Jeg har ikke fått en henvendelse fra noen som helst. Kun kona som har sagt at jeg må kjøpe julegaver, skriver Fagermo i en tekstmelding til TV 2.

RBK sparket Kåre Ingebrigtsen i juli. Siden har nederlandske Rini Coolen hatt det midlertidige treneransvaret. Som vikar ledet han klubben til serie- og cupgull samt gruppespill i europaligaen.

I den pågående trenerjakten skal Rosenborg ha fått nei fra både Sarpsborg-trener Geir Bakke og Haugesund-trener Eirik Horneland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer