Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fagermo beskylder Pedersen for å ha albuet motspiller

Det finner ikke Godset-spissen seg i.

SKADET: Odds Rafik Zekhnini måtte forlate banen med en skadet ankel i første omgang mot Strømsgodset. Mobilfoto: Joachim Baardsen/Dagbladet
SKADET: Odds Rafik Zekhnini måtte forlate banen med en skadet ankel i første omgang mot Strømsgodset. Mobilfoto: Joachim Baardsen/Dagbladet Vis mer

• Strømsgodset - Odd (1-2) 1-2

LILLESTRØM (Dagbladet): I dag møttes Strømsgodset og Odd i LSK-hallen på Romerike. Det ble en intens treningskamp mellom to av topplagene i fjorårets tippeliga.

Taklingene var mange. Tempoet var høyt. Det samme var temperaturen mellom spillerne og Odd-trener Dag-Eilev Fagermo. Allerede midtveis i første omgang smalt det skikkelig.

Etter en hodeduell mellom Marcus Pedersen og Fredrik Semb Berge, ble sistnevnte liggende på kunstgresset med hodesmerter. Umiddelbart beskyldte Fagermo Strømsgodsets kraftplugg for en stygg handling.

- Det er en albue. Det er en klar albue, ropte Fagermo fra sidelinja.

- Du ser jo ingenting Svaret fra Pedersen kom like raskt i retur.

- Skulle tro du var dommer, men du ser jo ingenting, slengte Godset-stjerna tilbake.

Det høye tenningsnivået var en klar bekreftelse på at det bare er en drøy måned til seriestart. Odds Rafik Zekhnini viste også hvorfor han er en av spillerne det knyttes størst forventninger til når Tippeligaen starter.

Den ekstremt temposterke kanten fikk gjennombruddet sitt i fjor høst. Siden den gang har han gått fra å være 17 år til å bli myndig, og mot Strømsgodset herjet han.

HALTET I GARDEROBEN: Zekhnini fikk hjelp til å komme seg bort fra LSK-hallen. Mobilfoto: Joachim Baardsen/Dagbladet
HALTET I GARDEROBEN: Zekhnini fikk hjelp til å komme seg bort fra LSK-hallen. Mobilfoto: Joachim Baardsen/Dagbladet Vis mer

Bare 14 minutter var gått da Zekhnini rykket i fra Kim André Madsen og satte inn 1-0 alene med Espen Bugge Pettersen. Før halvtimen var passert gikk samme mann på et helhjertet løp inn i Godsets 16-meter, noe som åpnet opp rom for Fredrik Nordkvelle til å avslutte et glitrende Odd-angrep regissert av unggutten Oliver Berg.

Ble skadet Kort tid seinere oppsto det imidlertid mer dramatikk. Etter en tøff duell med Madsen ble Zekhnini liggende og vri seg i smerte.

Etter å ha fått behandling i et par minutter, haltet supertalentet av banen. Med is og kompresjon på ankelen, forklarte Zekhnini hva som skjedde.

- Det er en 50-50-duell. Han setter knottene til, så får jeg de rett i ankelen. Det er en blødning, et spark, sier Zekhnini til Dagbladet.

- Tror du det er alvorlig?

- Det går nok bra. Det er fotball. Det er tøft, sier 18-åringen.

Like etterpå reduserte Pedersen for Strømsgodset da han banket inn et straffespark rett før pause. Selv om blåtrøyene fra Drammen kjempet for en utligning i andre omgang, holdt Odd unna og vant oppgjøret.