FORLENGER MED ODD: Her gratulerer Dag-Eilev Fagermo Uld Riis og Paul Oddo med seieren ved en tidligere anledning. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FORLENGER MED ODD: Her gratulerer Dag-Eilev Fagermo Uld Riis og Paul Oddo med seieren ved en tidligere anledning. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Fagermo blir Odd-trener ut 2014-sesongen

Forlenget avtalen.

Dag-Eilev Fagermo har forlenget sin treneravtale med Odd Grenland og blir i skiensklubben ut 2014-sesongen.

Fagermo har vært i Odd siden 2008 og tok klubben rett opp i eliteserien. Siden er det blitt to 4.-plasser og én 5.-plass for klubben under 44-åringens ledelse.

- Det var veldig viktig for oss å få på plass Fagermo som hovedtrener også de neste årene. Ikke bare har han sørget for meget gode sportslige resultater, men han er også dyktig og modig nok til å bruke de unge og gi dem muligheten, sier Odd-direktør Tore Andersen til klubbens nettsted.

Klubbledelsen sier at den håper å kjempe om medaljer i eliteserien de kommende årene. Det er også Fagermos drøm, og han uttaler at han er meget fornøyd med sin nye avtale.

- Jeg er kjempefornøyd med at vi kom til enighet om en lengre avtale. Vi har vært nær toppen noen år, men drømmen min er selvsagt å ta steget enda et hakk og være med helt der oppe ved sesongslutt, sier han.

(NTB)