Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fagermo drømmer om Martin Andresen og John Terry

Godset-treneren svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter å ha slått Aalesund 3-2 i søndagens toppoppgjør i Adeccoligaen, er Strømsgodset så godt som klare for tippeligaspill i 2007.

Og Godset-trener Dag-Eilev Fagermo har allerede planen klar for hvordan laget skal overleve når Follo, Hødd og M/S byttes ut med Rosenborg, Brann og Lillestrøm.

Én ny i hver lagdel

- Vi bør forsterke laget med en spiller i hver lagdel, og det viktigste blir å hente spillere som passer inn i mitt 4-3-3 system, sier Fagermo til Dagbladet.no dagen derpå.

- Jeg tror derfor det er en fordel å hente nordiske spillere.

RBK- og tidligere landslagskeeper Espen Johnsen er allerede på plass, og i nettmøtet med Dagbladet.nos lesere fortalte treneren hvem som er drømmespillerne hans.

I Norge: Martin Andresen.

I Premier League: John Terry.

JUBEL I DRAMMEN: Da Strømsgodset slo Aalesund i går kveld. Klarer Christer George, Øyvind Leonhardsen å etablere seg i Tippeligaen? Foto:Scanpix
JUBEL I DRAMMEN: Da Strømsgodset slo Aalesund i går kveld. Klarer Christer George, Øyvind Leonhardsen å etablere seg i Tippeligaen? Foto:Scanpix Vis mer

Neste år satser Strømsgodset på å havne blant de åtte øverste i Tippeligaen. Så skal de oppover.

- Vi har store ambisjoner. Godset skal på sikt være blant de seks beste i Norge til enhver tid, svarte Fagermo på «Heia-Godset»s spørsmål.

image: Fagermo drømmer om Martin Andresen og John Terry
<B>KLAR FOR TIPPELIGAEN:</B> Dag-Eilev Fagermo tok Strømsgodset til Tippeligaen på første forsøk. Nå kan du sende inn dine spørsmål til suksess-treneren.