Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fagermo gir sitt eget supertalent munnkurv - igjen

Zekhnini: - Og da sier jeg ikke et pip.

SKJERMES: Dagbladet ønsket en prat med Rafik Zekhnini i Bergen i kveld. Det var totalt uaktuelt. Her er tenåringen høyest i en duell med Branns Amin Nouri. Foto: Digitalsport
SKJERMES: Dagbladet ønsket en prat med Rafik Zekhnini i Bergen i kveld. Det var totalt uaktuelt. Her er tenåringen høyest i en duell med Branns Amin Nouri. Foto: Digitalsport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann-Odd 0-0:

(Dagbladet:) Rafik Zekhnini fikk sitt store gjennombrudd i fjor da Odd sjokkerte Borussia Dortmund i Europa League-kvaliken. Siden sesongen i fjor har unggutten bygget opp flere kilo med muskler, og virker i bra form.

Men han har ved flere anledninger kommet litt på kant med Odd-trener Dag-Eilev Fagermo som mener primadonnanykker ikke hører hjemme i Odd.

 - Det er to ting som kan frata han en stor karriere: Det ene er alvorlige skader, det andre er at talentet går til hodet på ham, og at han tror han er bedre enn det han er. Da ebber talentet ut, sa Fagermo til TV 2 i fjor.

Men mot Brann søndag fikk han lite til, og ble byttet ut mot slutten av andre omgang. Dagbladet ønsket en prat med Rafik etter kampen, men fikk da klar beskjed av Odds støtteapparat og Fagermo:

- Rafik vil ikke snakke med Dagbladet eller noen andre. Han har fått munnkurv. Igjen, fortalte Fagermo.

Det er nemlig ikke første gang unggutten har fått munnkurv. I fjor høst fikk heller ikke Rafik lov å uttale seg.

- Han har blitt mer opptatt av å være TV-stjerne - enn fotballspiller. Og da blir du ikke fotballspiller, sa Fagermo den gang.

Og hva mener hovedpersonen om munnkurven?

- Det har jeg ingen kommentar til. Når faren min og Fagermo mener at jeg ikke skal si et pip, så sier jeg ikke et pip, smiler unggutten og slår ut med hendene, før han tuslet ut til spillerbussen utenfor Brann stadion.

AVVISENDE: Dag-Eilev Fagermo vil ikke at Rafik Zekhnini prater i tide og utide. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
AVVISENDE: Dag-Eilev Fagermo vil ikke at Rafik Zekhnini prater i tide og utide. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!