SERIESTART I HELGA:  Dag-Eilev Fagermo mener det bare er bra å starte serien i midten av mars. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SERIESTART I HELGA: Dag-Eilev Fagermo mener det bare er bra å starte serien i midten av mars. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Fagermo jubler for tidlig seriestart

Odd-treneren gleder seg til RBK-møte i første runde.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo synes det er topp å starte sesongen med et bang mot Rosenborg lørdag. Han applauderer at serien ruller i gang så tidlig.

- Det er bare gøy og kjempebra å få en slik kamp med en gang. Det skaper stor interesse, og du får målt deg mot det beste laget i Norge med en gang. Det er også absolutt mulig å ta dem i den første kampen, sier Fagermo til NTB.

- Vi har definert at medalje er målet. En slik målsetting har Odd aldri hatt før.

- Hva synes du om en så tidlig sesongstart?

- Det synes jeg er perfekt, både for landslaget og eliteserien. Serien er så populær, og det er nå på hell med vinteraktivitetene. Selv om Norge er et vintersportsland, så er jeg ikke redd. Det så mange kunstgressbaner også. Det negative for produktet er de som har dårlige gressbaner. Da blir det ikke samme type fotball.

Odd tippes i medaljekampen og som en het gullkandidat. Defensiven ser bunnsolid ut.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær mener at Odd «ikke kommer til å slippe inn mange målene denne sesongen»

- Da håper jeg han har rett. Vi vet at vi har sluppet inn flere mål og gitt bort flere sjanser etter at vi solgte Fredrik Semb Berge til Brøndby. Nå er han tilbake, og det vil styrke det defensive. Vi har også en ung keeper (Sondre Rossbach) vi satset hardt på i fjor. Han spilte over 40 kamper.

- Hvis han tar de nødvendige nye stegene, så vil også det styrke oss defensivt. Da vi tok medalje for to år siden, slapp vi inn få mål. Vi må dit igjen.

Odd har bommet på tre straffespark på de fire siste kampene mot Rosenborg. - Fortsetter vi med det, blir det vanskelig å vinne, sier Dag-Eilev Fagermo.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram