<strong>FÅR KRITIKK:</strong> Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener suksessen er i ferd med å gå til hodet på Rafik Zekhnini. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener suksessen er i ferd med å gå til hodet på Rafik Zekhnini. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Fagermo langer ut mot egen spiller (17)

Røper ydmykende detaljer om Odds supertalent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kunne Dagbladet fortelle at blant andre den tyske giganten Borussia Dortmund ville overvære ettermiddagens tippeligakamp mellom Odd og Sarpsborg 08 for å se supertalentet Rafik Zekhnini (17) i aksjon.

Det var i tillegg klubber fra Nederland, Polen og Sverige til stede på Skagerak Arena, men samtlige ble skuffet ettersom Odd-trener Dag-Eilev Fagermo holdt Zekhnini på benken i samfulle 90 minutter.

I et intervju med TV 2 etter oppgjøret røper Fagermo grunnen og kommer samtidig med ydmykende avsløringer om 17-åringens oppførsel.

- Han har blitt mer opptatt av å være TV-stjerne - enn fotballspiller. Og da blir du ikke fotballspiller, sier Fagermo.

«Vet du ikke hvem jeg er?» Odd-treneren følger opp med en historie om hvordan Zekhnini skal ha oppført seg overfor jenter etter at han slo gjennom som fotballspiller i sommer.

- Når du sier til jenter «vet du ikke hvem jeg er?», så må du trene litt hardere. Da er det på tide å ta på seg leggbeskytterne og takle på treninger i stedet, sier Fagermo til TV 2.

Når Dagbladet ringer Zekhini i kveld for å høre hva han synes om sjefens lite flatterende uttalelser, er unggutten i ferd med å legge seg.

- Jeg skal sove nå. Jeg har skole i morgen, så jeg kan ikke snakke, sier Zekhnini høflig.

Fikk munnkurv Tidligere i dag hadde unggutten fått beskjed om å ikke uttale seg til pressen etter 1-1-kampen i Skien. Odd mener oppmerksomheten rundt juvelen har skapt problemer for utviklingen hans og forsøker nå å skjerme ham.

Tiden på banen har også vært begrenset etter praktkampen hjemme mot Borussia Dortmund i Europa League-kvalifiseringen forrige måned.

I stedet for å spille foran flere tusen tilskuere i Tippeligaen, har Zekhnini i stor grad blitt henvist til kamper med B-laget.

- Det er to ting som kan frata han en stor karriere: Det ene er alvorlige skader, det andre er at det går til hodet på ham og at han tror han er bedre enn det han er. Da ebber talentet ut, sier Fagermo til TV 2.

• Dagbladet har ikke lyktes å få kontakt med Zekhninis agent Jim Solbakken i denne saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer