Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fagermo ny Odd-trener

Deila overtar Godset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dag-Eilev Fagermo er ferdig i Strømsgodset. I stedet får han oppgaven med å lede Odd tilbake i Tippeligaen.

Der er klart etter at Strømsgodset avholdt pressekonferanse om trenerspørsmålet i formiddag.

- Dag-Eilev Fagermo vil ikke trene Strømsgodset lenger. Han vil trene Odd, sa administrerende direktør Tom Berntzen på pressekonferansen sammen med sportsdirektør Jostein Flo. Dag-Eilev Fagermo selv var ikke til stede.

Forlater Drammen frivillig

Klubbledelsen understreker at Fagermo forlater klubben av egen fri vilje.

- Vi hadde ikke noe ønske om at Fagermo skulle bort, uttalte Berntzen under pressekonferansen.

- Fagermo har gitt uttrykk for at den lange reiseveien er en av grunnene til at han heller vil trene Odd enn Godset, utdypet Flo.

Drammens-klubben melder også at assistenttrener Ronny Deila overtar hovedtreneransvaret i Strømsgodset inntil en permanent erstatter for Fagermo er på plass. 

image: Fagermo ny Odd-trener

- Prosessen med å finne en ny hovedtrener er allerede i gang. Denne prosessen blir ledet av Jostein Flo og Tom Berntzen, heter det fra offisielt klubbhold.

Flo utelukker ikke Deilas kandidatur som en permanent løsning.

- Ronny er aktuell som ny trener sammen med flere andre. Men vi skal ta oss god tid med å finne den rette for jobben, sier Flo til dt.no.

Fagermo ledet ikke dagens Godset-trening, og spillergruppen skal ifølge TV 2 Nyhetskanalen ha blitt orientert av sportsdirektør Jostein Flo om Fagermos avgang.

Bekrefter samtaler

Odd Grenland har også lagt ut en melding på sine hjemmesider. Her bekrefter Skiens-klubben at de er i samtaler med Fagermo med tanke på hovedtrenerjobben Ove Flindt Bjerg måtte forlate etter kvalikknederlaget mot Bodø/Glimt i november.

Odd understreker samtidig at en eventuell ansettelse av Fagermo ikke involverer overganger for noen av klubbens spillere.

Endret syn

TIL ODD:Strømsgodset-ledelsen har kommet til enighet med Odd om at Dag-Eilev Fagermo skal forsøke å lede Skiens-klubben tilbake til Tippeligaen. Foto: SCANPIX
TIL ODD:Strømsgodset-ledelsen har kommet til enighet med Odd om at Dag-Eilev Fagermo skal forsøke å lede Skiens-klubben tilbake til Tippeligaen. Foto: SCANPIX Vis mer

Senest på torsdag understreket Fagermo at han ønsket å fortsette i Strømsgodset, men nå har imidlertid situasjonen blitt snudd på hodet.

- Det er veldig smigrende å få tilbud fra Odd, særlig for meg som er telemarking. Dessuten har klubben et stort potensial. Men jeg føler virkelig at Godset har noe på gang. Derfor synes jeg det blir for tidlig å forlate klubben, sa Fagermo til Varden i forrige uke.

image: Fagermo ny Odd-trener
<B>MIDLERTIDIG LØSNING:</B> Spillende assitentrener i Strømsgodset Ronny Deila overtar ansvaret i Strømsgodset inntil en permanent løsning er på plass.
<B>MELDTE FAGERMOS AVGANG:</B> Adm.dir. Tom Berntzen (t.v.)og sportsdirektør Jostein Flo snakket for første gang åpent om Dag-Eilev Fagermos trenerfremtid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!