Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fagernes gruer seg

Pål Arne Fagernes er usikker på hvor han står. Han har ikke kastet med skikkelig tilløp siden 28. juni. Han innrømmer at han gruer seg to dager før han skal i OL-aksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er klart jeg gruer meg. Hvis jeg ikke hadde gjort det, ville det vært noe galt, sa han på et pressemøte i deltakerlandsbyen i Homebush Bay i dag.

Han har vært i Sydney i to dager etter å ha tilbrakt en drøy uke i friidrettsforbundets treningsleir på øya Couran Cove utenfor Brisbane. Der fikk han de svarene han trengte på treningen, og sto derfor over et planlagt stevne i Brisbane søndag.

- Det var ikke for å la være å vise konkurrentene hva jeg er god for, men en årsak var at jeg ikke ville belaste kneet unødvendig, sa han.

Fagernes ble skadet på alpintrening første gang i vinter. Deretter fikk han en ny kneskade i begynnelsen av juli, noe som har gjort at sesongen hans er blitt svært amputert.

Ryktene sier at han har kastet veldig langt på trening i Brisbane-området, men ingen ville si noe om hvor langt.

(NTB)