Fagernes kastet på glattcelle

Bare noen timer etter at spydkasteren Pål Arne Fagernes kom hjem fra Golden League-stevnet i Berlin lørdag, havnet han på glattcelle.

VG skriver at det var bråk utenfor et utested i Oslo som gjorde at politiet pågrep spydkasteren. Han satt seks timer på glattcelle og fikk et forelegg på 4000 kroner, som han har vedtatt.

- Jeg har ikke sperrer når jeg drikker, sier Fagernes til VG. Han forteller om en 30 års dag hos en god venn. Det ble drukket sprit før selskapet gikk på byen. På et utested kom Fagernes i krangel med en gjest.

De to gikk ut for å gjøre opp. Det endte med roping og mye bråk, og vaktene på utestedet tilkalte politiet, som tok med Fagernes.

- Jeg har ikke gjort noen andre noe, for det ble ikke noe slåssing, men jeg er en klovn uansett. Jeg er ikke mye tøff i trynet nå, sier Fagernes, som har trenet boksing sammen med Harald Skog de siste månedene i stallen til Steffen Tangstad.

- Boksing har hjulpet meg mye, sier Fagernes, som kan få sin debut i den profesjonelle bokseringen 16. november på Åland. Det virker ikke som om bråket lørdag ødelegger for de planene.

(NTB)

<B>NORGESMESTER:</B> Pål Arne Fagernes vant NM i spyd men skuffet i Berlin.