Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fair play eksisterer ikke i Italia

Den tidligere toppspilleren Pasquale Bruno hevder at det ikke er noe som heter fair play i italiensk fotball.

Hardhausen kommer med den krystallklare meldingen etter gårsdagens slåsskamp i Udine.

Brescia slo nemlig Udinese 2-1 etter et meget omdiskutert seiersmål. Daniele Mannini løftet ballen inn i det tomme buret etter at Udinese-spillerne hadde sluttet å spille fordi deres keeper, Morgan De Sanctis lå og vred seg i gresset med voldsomme smerter i skulderen.

Dommeren godkjente målet til kraftige protester. Udinese-spillerne raste og i slagsmålet som oppsto måtte Marek Jankulovski forlate banen. Kort tid etter forsvant også Brescias veteran Luigi Di Biagio og treneren Giovanni De Biasi.

- Fair play finnes ikke i Italia og vil aldri gjøre det heller. Det er en lang vei å gå, men fjernsynsbildene viser vei og kanskje kan vi se en mer positiv side av fotballen, sier Pasquale Bruno.

Den tidligere midtstopperen spilte i mange sesonger for Juventus og Torino. 44-åringen var selv en knallhard spiller.

- Vi må se til Storbritannia for å forstå fair play. Vi må lære av dem for å bedre oss, fortsetter Bruno som avsluttet spillerkarrieren i skotske Hearts.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling