Ingvild Flugstad Østberg startnekt

Fake sykemeldt på NRK

Når NRK lar en sportskommentator leke lege og psykolog, har statskanalen et problem.

Langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg åpner opp om hvordan det er å være tilbake i verdenscup-sirkuset. Reporter: Thomas Haarstad. Video: Kristoffer Løkås. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SØNDAG fortalte Ingvild Flugstad Østberg at Skiforbundets medisinske ekspertise mener hun ikke er frisk nok til å gå verken Tour de Ski eller OL:

- Dette var en utrolig tøff beskjed å få. Jeg har lagt ned ekstremt mye jobb, gjort mitt beste, følt meg bra og storkost meg med å være med på skirenn igjen, sa Østberg.

Men dette er visstnok ikke sant, melder nå NRK.

Statskanalen har latt sportskommentator Jan Petter Saltvedt spå langrennsstjernen i øynene, og konkludert med at hun har vært syk helt siden hun begynte å konkurrere igjen for en måned siden. Og derfor aldri skulle fått lov til å starte i noen verdenscup.

NRK-kommentatoren oppdaget denne sykdommen på en pressekonferanse ei drøy uke før comebacket der Ingvild fortalte hvor glad hun var for å være tilbake:

- Men det var likevel noe i blikket som syntes å mangle troen på at dette virkelig var tidspunktet for å prøve komme tilbake på det ypperste toppnivå, fastslår nå NRKs spesialist på sport, medisin og psykologi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer