Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falcao brente straffe i sjokktap

Gjorde comeback etter én måned på sidelinjen.

 BOMMET:  Radamel Falcao misbrukte ett straffespark da Monaco i kveld tapte. Foto:   REUTERS/Eric Gaillard/NTB Scanpix.
BOMMET: Radamel Falcao misbrukte ett straffespark da Monaco i kveld tapte. Foto: REUTERS/Eric Gaillard/NTB Scanpix. Vis mer

Gullutfordrer Monaco misbrukte muligheten til å knipe innpå tabelltoppen i Ligue 1 fredag kveld. Stjernespissen Radamel Falcao brente et straffespark da Valenciennes klarte 2-1 på bortegress.

Colombianeren gjorde comeback som innbytter etter nesten en måneds skadeavbrekk, men maktet ikke å hjelpe laget fra fyrstedømmet.

Valenciennes ledet 2-0 da Falcao satte et straffespark på keeper Nicolas Penneteau i det 83. minuttet. Ett minutt senere reduserte James Rodriguez for vertene, men de fikk ikke med seg poeng fra hjemmekampen de burde ha vunnet.

- Vi spilte bra og skapte mange sjanser, men det blir vanskelig når du ikke har flaksen du trenger, sa Monaco-trener Claudio Ranieri.

- Valenciennes spilte bra på kontringer, men jeg tror flaksen var det som manglet for oss. Vi skal jobbe hardt når vi kommer tilbake fra ferien og forsøke å glemme dette resultatet, la han til.

En uheldig Eric Abidal scoret selvmål etter en halvtimes spill og sørget for at gjestene ledet 1-0 til pause. Like før timen var spilt doblet David Ducourtioux til 2-0.

Paris Saint-Germain topper tabellen to poeng foran Monaco. Zlatan Ibrahimovics klubb møter serietreer Lille på hjemmebane søndag.

(NTB)