- Falcao erstatter Luis Suarez i Liverpool

Her er dagens PL-rykter.

TAKLER BRITER: Her scorer Radamel Falcao mot Arsenal i sommerens Emirates Cup i London. Om det er noe i dagens rykter kan han få sjansen til det kommende sesong også, men da i Liverpool-drakt.Foto: AP /Matt Dunham/ NTB Scanpix
TAKLER BRITER: Her scorer Radamel Falcao mot Arsenal i sommerens Emirates Cup i London. Om det er noe i dagens rykter kan han få sjansen til det kommende sesong også, men da i Liverpool-drakt.Foto: AP /Matt Dunham/ NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Med en drøy uke igjen før seriestart i Premier League er ryktebørsen på balløya som vanlig brennheit.

Og dagens godrykte for nervøse Liverpool-fans, er at klubbens jakt på en kvalitetserstatter for Luis Suarez, som ble solgt til Barcelona etter biteskandalen i sommerens VM, kan være iferd med å bære frukter.

Ifølge gratisavisa Metro har Liverpool kastet seg inn i jakten på den colombianske stjernespissen Radamel Falcao, og Monaco skal ikke være uvillige til å la ham gå.

Metro skriver at på tross av interesse fra både Real Madrid og Manchester City er det Liverpool som ligger best an i kampen om å lande ham, og ettersom Monaco skal være interessert i å begrense lønnskostnadene sine, kan det til og med være at han kan komme på lån, med opsjon på kjøp.

I så fall vil det være en gullavtale for Liverpool.

Gråtkvalt Agger
Det vil det muligens også være for Daniel Agger, som ifølge gårsdagens rykter var på vei til Arsenal som Thomas Vermaelens erstatter. I dag skriver The Mirror at tingenes tilstand er en smule annerledes.

Agger skal ha brutt sammen i gråt i garderoben under Liverpools promotur til USA da han ba manager Brendan Rodgers om å få gå fra klubben. Agger skal frykte for sine egne muligheter til å få spille på Anfield kommende sesong, og bønnfalt Rodgers om å få sjansen et annet sted.

Rodgers skal ha vært positiv til den emosjonelle forespørselen fra dansken, men i stedet for Arsenal, skal Barcelona være destinasjonen. Det vil også åpne for at nevnte Vermaelen kan få gjennomført drømmeovergangen sin til Manchester United, skriver avisa.

Van Gaal aktiv
United skal også ha fått lov til å forhandle med Inter Milans colombianske stjerneskudd, Freddy Guarin, skriver ikke alltid pålitelige The Daily Star, men backer ryktene opp med detaljer fra italienske Corriere dello sport.

Louis van Gaal skal også være svært interessert i å signere den nederlandske midtbanemannen Nigel de Jong fra AC Milan, i en overgang verdt rundt 90 millioner kroner, melder Daily Express.

Samtidig ryktes det fra Portugal at Manchester City endelig er iferd med å lande Portos Eliaquim Mangala, mens Tottenham skal nærme seg Nederlands og PSV Eindhovens unge midtbanemann, Memphis Depay, melder The Mirror.