Falcao fritar spilleren som skadet ham fra skyld

Amatørspilleren og hans kone har fått truende meldinger på Facebook.

BESØK PÅ SYKEHUS: Colombias president Juan Manuel Santos hilste på Radamel Falcao på sykehuset. Monaco-stjernen fritar forsvarsspilleren som ødela korsbåndet hans fra skyld. Foto: EPA/MIGUEL RIOPA/NTB Scanpix
BESØK PÅ SYKEHUS: Colombias president Juan Manuel Santos hilste på Radamel Falcao på sykehuset. Monaco-stjernen fritar forsvarsspilleren som ødela korsbåndet hans fra skyld. Foto: EPA/MIGUEL RIOPA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Monaco-stjernen Radamel Falcao fritar forsvarsspilleren som ødela korsbåndet hans fra skyld.

Amatørspilleren Soner Ertek fra Chasselay har fått trusselmeldinger etter at hans takling i onsdagens cupkamp ødela colombianerens korsbånd. Falcao rykket lørdag ut med støtte til Ertek.

- Soner Ertek, takk for dine meldinger. Ikke klandre deg selv for det som hendte. Slike uhell skjer i fotball, tvitret Falcao samme dag som han ble operert.

Ertek og hans kone har stengt sine Facebook-kontoer etter å ha fått truende meldinger, og 4.-divisjonslaget Chasselay rapporterte torsdag å ha fått trusselmeldinger skrevet på spansk.

Monaco meldte at operasjonen var en suksess, men normalt tar det iallfall et halvt år å bli kampklar igjen etter en slik skade. Legen som opererte Falcao ga ham likevel en sjanse til å kunne være med i sommerens VM.

- Kanskje jeg overdriver litt, men jeg tror han har 50 prosent sjanse til å bli klar. Vi må ta det steg for steg, og innen tre og en halv måned kan vi uttale oss mer sikkert, sa doktor José Carlos Noronha.

Falcao sendte en hilsen til sine tilhengere via Colombias president Juan Manuel Santos, som besøkte ham i sykesengen i Porto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer