Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falcao har røket korsbåndet og mister VM

Klubben bekrefter.

SKADD: Radamel Falcao mister VM på grunn av kneskade, melder flere medier torsdag. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE
SKADD: Radamel Falcao mister VM på grunn av kneskade, melder flere medier torsdag. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Monaco-stjernen Falcao skadet venstre kne i en cupkamp i går kveld.

Nå melder colombiansk presse og Goal.com at spissen mister VM.

Monaco skriver selv på sine hjemmesider i ettermiddag at det dreier seg om en korsbåndskade.

- Operasjon er nødvendig i løpet av de neste dagene. Legene vil gjøre sitt ytterste for å få Falcao tilbake så raskt som mulig, skriver klubben.

Det tar som regel minst seks måneder å komme tilbake fra en korsbåndskade. VM starter i midten av juni - om under fem måneder.

- Falcao er ute i seks måneder.. Mister VM, skriver den colombianske Telegraph-journalist Juan Arango på Twitter.

- Lei seg Skaden skjedde i 3-0-seieren i cupen mot Chasseley i går kveld.

Monaco vant enkelt mot laget fra nivå fire - men Falcaos skade fikk hele Colombia til å skjelve.

Rett før pause ble Falcao taklet og stjernespissen ble liggende på gresset med store smerter. Colombia-spissen ble deretter fraktet ut på båre og alle fryktet en alvorlig skade.

Chasseley-spilleren Soner Ertek, som taklet Monaco-spissen, var lei seg etter kampen.

- Dette er alt jeg tenker på akkurat nå. Jeg tenker ikke på kampen i det hele tatt. Jeg turte ikke se ham etter uhellet. Jeg kommer til å være lei meg resten av livet hvis han mister hele sesongen, sier Ertek til nyhetsbyrået AP.

Sint Ranieri Taklingen fikk Monaco-manageren til å rase.

- Flere ganger før skaden til Falcao snakket jeg til fjerdedommeren og sa at kampen ble for fysisk og at det var farlig for spillerne. Ingen hørte på meg, og det er ikke første gang vi må ta konsekvensene, sier manager Claudio Ranieri til Monacos hjemmeside.

- Det er en skam for fransk fotball og for spillerne som spiller attraktiv angrepsfotball. De får ikke nok beskyttelse fra dommerne, sier Ranieri.

Falcao ble solgt fra Atletico Madrid til Monaco i fjor sommer. Han regnes som en av verdens beste spisser og en viktig mann for Colombia, som er nummer fire på Fifa-rankingen.

Laget møter Hellas, Elfenbenskysten og Japan i sommeren VM. VM starter 13. juni.

VM RYKER: Falcao ble skadd etter en takling i en fransk cupkamp i går. Denne taklingen gjør at han mister VM, ifølge colombiansk presse.Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE
VM RYKER: Falcao ble skadd etter en takling i en fransk cupkamp i går. Denne taklingen gjør at han mister VM, ifølge colombiansk presse.Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE Vis mer
Hele Norges coronakart