Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falcao kan bli City- eller Chelsea-spiller i januar

- Ja, det er meget sannsynlig, sier faren.

HET: Radamel Falcao feirer seieren over Chelsea med Atletico Madrid-fansen. Foto: AP Photo / Claude Paris / NTB Scanpix
HET: Radamel Falcao feirer seieren over Chelsea med Atletico Madrid-fansen. Foto: AP Photo / Claude Paris / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Radamel Falcao var i en klasse for seg i fredagens supercupfinale mot Chelsea.

26-åringen scoret tre mål, og til og med Chelsea-supporterne klappet colombianeren av banen da han ble byttet ut omtrent ti minutter før full tid.

Nå kan Atletico Madrid-spissen være på vei til Premier League, skal en tro faren, Falcao senior.

- Ja, det er meget sannsynlig, sier Falcao senior på spørsmål om sønnen kan flytte til Premier League i januar, ifølge ESPN.

- Det er lag som er interessert. Manchester City, Chelsea og et russisk lag. Falcao har alltid hatt lyst til å spille i Premier League. Helt siden han var liten gutt elsket han Chelsea, og har alltid ment det ville vært en ære å spille for et stort lag i Premier League, sier Falcao senior.

Det har tidligere versert rykter om at Chelsea allerede har en avtale på plass for Falcao, og at han vil bli Chelsea-spiller i januar, men klubben har tidligere nektet for det. Falcao senior sier at ingen klubber r enig med Atletico om pris.

- Jeg snakket med Falcao kort i går. Utkjøpsklausulen hans i Atletico Madrid er på omtrent 55 millioner euro, men Falcao vil ikke snakke om tall, sier Falcao senior.

EN, TO, TRE: Falcao viser tre finge til fotografene etter å ha scoret sitt tredje mål. Foto: Reuters / Eric Gaillard / NTB Scanpix
EN, TO, TRE: Falcao viser tre finge til fotografene etter å ha scoret sitt tredje mål. Foto: Reuters / Eric Gaillard / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media