Falcao må ise ned kneet etter hver trening

Vekker bekymring.

KNEPROBLEMER?: Ifølge britiske The Guardian har Radamel Falcao måttet ise ned kneet sitt etter han har vært aktiv. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
KNEPROBLEMER?: Ifølge britiske The Guardian har Radamel Falcao måttet ise ned kneet sitt etter han har vært aktiv. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet): I januar røk Manchester United-stjerna Radamel Falcao korsbåndet og var ute i åtte måneder.

I det siste har han også slitt med skade, denne gangen i leggen. Ifølge The Guardian har Falcao måttet ise ned kneet etter å ha vært fysisk aktiv siden han kom til klubben på Deadline Day. Det for å minimere sjansen for at skaden skal dukke opp igjen.

Andre britiske tabloidaviser spekulerer i om det kan sette 28-åringes fremtid i United i fare. Falcao har selv uttalt at han ser for seg å bli i klubben lenge - altså lengre enn låneavtalen som strekker seg ut sesongen.

Etter å ha signert for United, innrømmet Falcao at skaden i kneet fortsatt bekymrer ham. Etter sin første landskamp tilbake fra skade, sa han følgende ifølge The Guardian:

- På grunn av skaden var jeg så nervøs. Det var nesten som om det var første gangen jeg spilte for landslaget. Jeg forventer at det blir likt før jeg spiller min første kamp for United. Jeg er så lykkelig over å være tilbake, og jeg er så fornøyd med overgangen til United. Fysisk sett føler jeg meg kjempebra. Jeg har klart å spille uten trøbbel.

Søndag sa United-manager Louis van Gaal at Falcao antakeligvis må kjempe for å få plass i førsteelleveren når han er klar for spill. Van Gaal tror nemlig at å spille med en spiss er nøkkelen.

- Jeg må bestemme hvilken spiss jeg skal bruke. Det er ikke hans feil. Med den andre formasjonen kunne jeg spille med to spisser, men da var ikke balansen god, sa van Gaal.