Falcao må ise ned kneet etter hver trening

Vekker bekymring.

KNEPROBLEMER?: Ifølge britiske The Guardian har Radamel Falcao måttet ise ned kneet sitt etter han har vært aktiv. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
KNEPROBLEMER?: Ifølge britiske The Guardian har Radamel Falcao måttet ise ned kneet sitt etter han har vært aktiv. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I januar røk Manchester United-stjerna Radamel Falcao korsbåndet og var ute i åtte måneder.

I det siste har han også slitt med skade, denne gangen i leggen. Ifølge The Guardian har Falcao måttet ise ned kneet etter å ha vært fysisk aktiv siden han kom til klubben på Deadline Day. Det for å minimere sjansen for at skaden skal dukke opp igjen.

Andre britiske tabloidaviser spekulerer i om det kan sette 28-åringes fremtid i United i fare. Falcao har selv uttalt at han ser for seg å bli i klubben lenge - altså lengre enn låneavtalen som strekker seg ut sesongen.

Etter å ha signert for United, innrømmet Falcao at skaden i kneet fortsatt bekymrer ham. Etter sin første landskamp tilbake fra skade, sa han følgende ifølge The Guardian:

- På grunn av skaden var jeg så nervøs. Det var nesten som om det var første gangen jeg spilte for landslaget. Jeg forventer at det blir likt før jeg spiller min første kamp for United. Jeg er så lykkelig over å være tilbake, og jeg er så fornøyd med overgangen til United. Fysisk sett føler jeg meg kjempebra. Jeg har klart å spille uten trøbbel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer