Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falcao slår tilbake mot skadespekulasjonene

Legen som opererte benekter kronisk kneskade.

INGEN KNEPROBLEMER: Radamel Falcao slo tilbake mot skadespekulasjonene som oppstod da han la ut et bilde på twitter der han satt med et håndkle på kneet. Ifølge Falcao var det bare én idiot som spekulerte, og kneet skal være helt fint. Foto: EPA/KIERAN GALVIN.
INGEN KNEPROBLEMER: Radamel Falcao slo tilbake mot skadespekulasjonene som oppstod da han la ut et bilde på twitter der han satt med et håndkle på kneet. Ifølge Falcao var det bare én idiot som spekulerte, og kneet skal være helt fint. Foto: EPA/KIERAN GALVIN. Vis mer

(Dagbladet): I forrige uke skrev Dagbladet om at Radamel Falcao må ise ned kneet etter hver trening.

Det ble spekulert i at Falcaos Manchester United-karriere hang i en tynn tråd, fordi man trodde at Falcao aldri hadde blitt frisk etter sin langvarige kneskade fra Monaco-tiden.

Nå har både Falcao og legen som opererte ham, Jose Carlos Noronha, slått kraftig tilbake mot disse spekulasjonene.

En idiot spekulerte Radamel Falcao, som for øyeblikket står med en scoring og en målgivende for de røde djevlene, var først ute med å slå tilbake mot skadespekulasjonene.

- Bare én idiot spekulerer, en del andre som mangler objektivitet svarer og millioner tror på løgner. Det er katastrofalt hva noen få idioter kan få til, skrev Falcao på twitter.

Spekulasjonene dukket opp etter at Falcao delte et bilde fra garderoben på twitter, der han skrev:

- Veldig lykkelig med mitt første mål og min første seier i Man Utd.

Ingen kneskade Det er ingen problemer med colombianerens venstre kne, skriver Daily Telegraph. Skaden han har slitt med i det siste, er en leggskade.

Legen som opererte Radamel Falcao for kneskaden han fikk i Monaco, var portugiseren Jose Carlos Noronha.

Han skal ifølge Telegraph være forbannet over at det spekuleres i at kneskaden hans ikke er ordnet.

Spydspissens problemer med å komme i kampform, er ikke resultat av en mislykket kneoperasjon, men skal heller komme av en lengre rekke kompliserte grunner.

Strengt fitnessregime Falcao arbeidet nemlig steinhardt for å rekke å bli skadefri til VM, men ble naturlig nok skuffet da han ikke rakk det.


Dette kom i tillegg til spekulasjoner rundt colombianerens fremtid i Monaco, og Falcao roet dermed ned sin harde trening for å komme tilbake i kampform.

Da han kom til Manchester United hadde han mye å bevise, og ble presset til å spille kamper før han hadde rukket å komme tilbake i form

Det er dette som skal ha ført til at han har slitt med småskader, som blant annet den han har nå, ifølge den britiske avisen.

Det venstre kneet hans skal ikke være i perfekt stand, men dette skyldes etter sigende at sliter med den generelle fysiske formen, og ikke fordi selve kneet er problematisk.

Manchester United håper nå på at Falcao kan bruke landslagspausen (han skal ikke spille for Colombia denne helgen), til å hvile og komme tilbake til kampform.

Manchester Uniteds neste kamp er mot Arsenal på Emirates neste lørdag, klokken 18:30.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling