Falcao slår tilbake mot skadespekulasjonene

Legen som opererte benekter kronisk kneskade.

INGEN KNEPROBLEMER: Radamel Falcao slo tilbake mot skadespekulasjonene som oppstod da han la ut et bilde på twitter der han satt med et håndkle på kneet. Ifølge Falcao var det bare én idiot som spekulerte, og kneet skal være helt fint. Foto: EPA/KIERAN GALVIN.
INGEN KNEPROBLEMER: Radamel Falcao slo tilbake mot skadespekulasjonene som oppstod da han la ut et bilde på twitter der han satt med et håndkle på kneet. Ifølge Falcao var det bare én idiot som spekulerte, og kneet skal være helt fint. Foto: EPA/KIERAN GALVIN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forrige uke skrev Dagbladet om at Radamel Falcao må ise ned kneet etter hver trening.

Det ble spekulert i at Falcaos Manchester United-karriere hang i en tynn tråd, fordi man trodde at Falcao aldri hadde blitt frisk etter sin langvarige kneskade fra Monaco-tiden.Nå har både Falcao og legen som opererte ham, Jose Carlos Noronha, slått kraftig tilbake mot disse spekulasjonene.

En idiot spekulerte Radamel Falcao, som for øyeblikket står med en scoring og en målgivende for de røde djevlene, var først ute med å slå tilbake mot skadespekulasjonene.

- Bare én idiot spekulerer, en del andre som mangler objektivitet svarer og millioner tror på løgner. Det er katastrofalt hva noen få idioter kan få til, skrev Falcao på twitter.

Spekulasjonene dukket opp etter at Falcao delte et bilde fra garderoben på twitter, der han skrev:

- Veldig lykkelig med mitt første mål og min første seier i Man Utd.

Ingen kneskade Det er ingen problemer med colombianerens venstre kne, skriver Daily Telegraph. Skaden han har slitt med i det siste, er en leggskade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer