Falcao til United - Welbeck til Arsenal

Klubbene bekrefter.

PÅ LÅN: Manchester United bekrefter at Radamel Falcao lånes til klubben, fra Monaco. Danny Welbeck går til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH / NTB Scanpix
PÅ LÅN: Manchester United bekrefter at Radamel Falcao lånes til klubben, fra Monaco. Danny Welbeck går til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I hele dag har det vært klart at at Radamel Falcao skal til Manchester United - og at 28-åringen skal leies ut fra Monaco.

Etter å ha latt fansen vente til godt over 02.00 natt til tirsdag, bekrefter Manchester United at leieavtalen er i boks. Klubben måtte be om forlengelse etter at fristen gikk ut ved midnatt, for å få avtalen i boks.

- Det er en glede å komme til Manchester United på lån. Manchester United er den største klubben i verden og er bestemt på å komme tilbake til toppen. Jeg gleder meg til å jobbe med Louis van Gaal og å bidra til gode resultater i denne spennende perioden for klubben, sier Falcao til Uniteds offisielle nettsted.

Franske medier opererer med en leiesum på 80 millioner kroner - og 447 millioner kroner dersom United ønsker å bruke opsjon på kjøp. Ifølge engelske medier skal leiesummen være på rundt 60 millioner kroner.

Tidligere i kveld bekreftet United at Daley Blind har skrevet under en fireårskontrakt med klubben, mens Javier Hernández lånes ut til Real Madrid, og klubben har også opsjon på kjøp av «Chicharito».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer