UTE I KULDA: Radamel Falcao er en skygge av seg selv, og har nå blitt droppet fra det colombianske landslaget. Foto: NTB Scanpix
UTE I KULDA: Radamel Falcao er en skygge av seg selv, og har nå blitt droppet fra det colombianske landslaget. Foto: NTB ScanpixVis mer

Falcao vraket fra det colombianske landslaget

Tålmodigheten har tatt slutt.

Etter lang tids formsvikt og måltørke har José Pekermans tålmodighet med Radamel Falcao tatt slutt. Spissen ble ikke tatt ut i Colombias siste landslagstropp.

Heller ikke Juan Cuadrado er tatt ut til kampen mot Peru i september. Vingen gikk nylig på lån til Juventus etter et marerittaktig opphold i Chelsea.

Verken han eller Falcao har hatt særlig spilletid denne sesongen.

- Det gjorde at vi utelot dem fra troppen. Vi vil heller la dem finne rytmen i klubblaget, sier landslagssjef Pekerman.

Falcao gikk til Chelsea i sommer og står så langt uten nettkjenning. Den gamle storscoreren scoret bare fire mål under leieoppholdet i Manchester United sist sesong, og hans siste nettkjenning kom i en treningskamp for Colombia i mars.

I tillegg til å svikte foran mål ser Falcao også ut som en skygge av sitt gamle jeg. Farten og råskapen som gjorde ham til den heteste spissen i Europa virker borte.

Pekerman har tatt ut hele ti hjemlige spillere til kampen mot Peru.

Europabaserte spillere som James Rodríguez (Real Madrid), Jackson Martínez (Atlético Madrid) og Carlos Bacca (Milan) er tatt ut i troppen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram