- IKKE LYKKELIG: Radamel Falcaos tidligere agent sier at han snakker og gråter ofte sammen med United-spilleren - og sier at 29-åringen ikke er lykkelig. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
- IKKE LYKKELIG: Radamel Falcaos tidligere agent sier at han snakker og gråter ofte sammen med United-spilleren - og sier at 29-åringen ikke er lykkelig. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

Falcaos venn: - Han gråter, og er ikke lykkelig

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle situasjonen.

(Dagbladet): Manchester United-spilleren Radamel Falcao skal være så frustrert over situasjonen at han gråter regelmessig, forteller hans venn og tidligere agent, Silvano Espindola.

- Vi har snakket sammen mange ganger, og grått sammen, forteller Espindola til colombianske AS.

Til avisa sier den tidligere agenten og vennen at Falcao ringte ham på vei til den mye omtalte U21-kampen mot Tottenham 10. mars.

- Ikke lykkelig Silvano Espindola forteller at Falcao helt klart ikke var fornøyd med å måtte spille U21-kampen. Der fikk 29-åringen 71 minutter på banen.

På vei til kampen fortalte Falcao at han var frustrert, og ikke visste hvordan han skulle takle situasjonen han er i.

- Jeg kommer ikke til å si at han er lykkelig, for det er han ikke, sier Espindola.

- Det er ingen enkel situasjon å være i, siden alle spillere vil spille, og alle angripere ønsker å score mål. Men for øyeblikket skjer ikke det, og det er en del av fotballen. Når vi snakket sa jeg at det skjer med alle angripere, at man har en dårligere periode, og at det kan skje med alle store målscorere. Men når man ikke scorer, så får man mye press på seg, forteller agenten til AS.

Scoret fire Falcao har spilt 1013 minutter og scoret fire mål for United i Premier League siden han ble klar på overgangsvinduets siste dag i sommer.

Colombianeren ble møtt med vidåpne armer på Old Trafford, men nå er det ikke veldig mange som har trua på at United vil betale nesten 500 millioner kroner for å gjøre låneavtalen permanent.

United-manager Louis van Gaal har tidligere vært klar på at Falcao må vise hva han er god for, mens colombianerens agent tror Falcao heller hadde blomstret under United-legenden sir Alex Ferguson.