TIL FINALEN: Her scorer Craig Sibbald Falkirks første mål mot Hibernian i dag. Nå er laget fra nivå to i finalen i den skotske FA-cupen.Foto: Action Images via Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix
TIL FINALEN: Her scorer Craig Sibbald Falkirks første mål mot Hibernian i dag. Nå er laget fra nivå to i finalen i den skotske FA-cupen.Foto: Action Images via Reuters / Graham Stuart / NTB ScanpixVis mer

Falkirk er Celtics mulige finalemotstander

Jakter trippeltriumf i Skottland.

Om Ronny Deila søndag leder Celtic til seier i semifinalen i FA-cupen, er det Falkirk fra nivå to som blir lagets motstander i finalen.

Deilas mannskap er søndag storfavoritt til å avansere på bekostning av Inverness. Den suverene serielederen har allerede vunnet ligacupen og sikter mot en trippeltriumf denne sesongen.

Lørdag ble det klart at Falkirk er Celtics eventuelle motstander i FA-cupfinalen. Laget som ligger på 5.-plass på nivå to slo Hibernian fra samme divisjon med 1-0.

Det var Hibernian som så hvassest ut, med to treff i stolpen. Men etter 75 minutter var det Falkirk som tok ledelsen ved Craig Sibbald.

Dermed fikk Falkirk revansj etter at laget tapte 3-4 mot nettopp Hibernian i semifinalen for to år siden.

(NTB)