Drammen-sprinten 2017

Falla kastet stavene i frustrasjon etter sjokkexit: - Jeg skjønner ingenting

Maiken Caspersen Falla gikk fra tre VM-gull i Lahti til total fiasko i Drammen. Etter prologen trodde hun knapt sine egne øyne og ører.

UTSLÅTT:  Maiken Caspersen Falla fortvilte etter at hun røk ut av prologen i Drammen-sprinten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UTSLÅTT: Maiken Caspersen Falla fortvilte etter at hun røk ut av prologen i Drammen-sprinten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): I VM i Lahti vant Maiken Caspersen Falla alt hun stilte opp i og tok tre gull på tre forsøk. På Dagbladets spørsmål om hun ikke burde gå enda flere VM-distanser med den gullrekka, svarte Falla at hun heller ville forberede seg til sprinten i Drammen.

Der kom en av sesongens største overraskelser. Verdens beste sprinter gjør stort sett som hun vil i sprint, men denne gang skjedde det utrolige. 26-åringen var ikke blant de 30 beste og røk ut av prologen.

Rett før fiaskoen var et faktum, løp Falla vekk fra stadion. Hun skjønte hvor det bar hen, men forsto ingenting av hvorfor. Da den vanligvis så rolige og sindige jenta kom ut av smørebussen for å forlate Drammen, kastet hun stavene sine i frustrasjon mot en i støtteapparatet.

Øyeblikket forteller alt av sjokket, fortvilelsen og skuffelsen for den triple verdensmesteren fra Lahti etter sjokkexiten i Drammen.

- Det er helt uforståelig

Caspersen Falla forstår ikke hvordan det er mulig å gå fra så eventyrlige prestasjoner i VM til dagens 31. plass i prologen.

- Det er kjemperart. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer, jeg. Jeg følte at jeg gikk bra på ski og at ting fungerte bra. Jeg forstår ingenting. Jeg har jo følt meg så bra og trent veldig godt. Alt har vært helt normalt. Det er helt uforståelig, sier Falla til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer