SEIER TIL SLUTT?  Brann er fortsatt et par hundre stemmer bak Rosenborg, men ingen ting er avgjort 24 timer før stemmelokalene stenger i Klubben i mitt hjerte 2012. FOTO: Marit Hommedal / NTB scanpix.
SEIER TIL SLUTT? Brann er fortsatt et par hundre stemmer bak Rosenborg, men ingen ting er avgjort 24 timer før stemmelokalene stenger i Klubben i mitt hjerte 2012. FOTO: Marit Hommedal / NTB scanpix.Vis mer

Faller tetklubbene i spurten?

Brann, Luka, Haugalandet pluss Forus og Gausel er blant utfordrerne som kan sørge for det.

stemmes det tettere enn noen gang i Klubben i mitt hjerte, og det er flere klubber som er nær ved å ta inn tetlagene i sine klasser. Nærmest er Forus og Gausel.

Denne breddeklubben fra Knudåmyra mellom Sandnes og Stavanger er på alle måter på offensiven. Snart melder medlem nummer 1 000 seg inn, håndballjentene rykket opp i 4.divisjon sist vår og hele fotballgjengen får etter hvert to nye kunstgressbaner å boltre seg på. Foreløpig er det bare 7er-banen som er lagt ferdig, men dekket på den store flaten følger til våren. Da hadde det hjulpet med 100 000 kroner til utstyr, men foreløpig er fjorårsvinner Sjetne fra Trondheim fortsatt de nødvendige hundretalls stemmene foran.

MYE tettere er det også blitt i klassen for spesialidrettslag under 500 medlemmer. Der har den lille fotballklubben Haugalandet virkelig fått sving på fansen. I løpet av det siste døgnet har ledelsen til Sarpsborg 08 skrumpet kraftig inn. Samtidig følger en annen småklubb imponerende etter. Kamaratgjengen i Luka fra Oslo har virkelig skjønt hva dette dreier seg om:

- Fantastisk bra! Fortsett å stemme hver dag. Alt er mulig, lyder oppfordringen på Lukas facebook-side, og den er helt riktig.

FOR i løpet av de i underkant av 24 timene som gjenstår, kan stillingene i alle klassene forandres. For eksempel er det bare såvidt Rosenborg holder Brann bak seg i den klassen som totalt sett samler flest stemmer. Oppslutningen om begge disse publikumsfavorittene er formidabel. Vålerenga på tredjeplass må nok heller passe på å holde Fredrikstad Fotballklubb bak seg.

Om de lykkes bestemmer du før klokka 12.00 i morgen. Så kommer resultatene både i Dagbladet og på P4 på lørdag.