Falsk agent løy om Sahas skade

Blir likevel klar til sesongstart.

(Dagbladet.no): Tidligere har det vært antatt at Manchester United-spiss Louis Saha ikke kan spille før tidligst i november.

Her er årsaken til det:

- Jeg vet ikke når han kan begynne å trene igjen, men han håper å være tilbake i november eller desember, sa mannen som var antatt å være Sahas agent, Ranko Stojic.

Men i dag gikk hovedpersonen sjøl ut med følgende kunngjøring:

«Som en følge av det Ranko Stojic sa, vil Louis Saha gjøre det følgende klart: (...) Han har overhodet ingen bindinger til Stojic, som derfor ikke har noen rett til å uttale seg på vegne av spilleren».

Deretter følger det som en får tro er en korrekt beskrivelse av skadesituasjonen:

«Louis har gjennomført en suksessfull kneoperasjon i Amerika, og han rehabiliterer seg nå i det sørlige Frankrike. Han håper og forventer å bli spilleklar til sesongstart. Påstander om det motsatte, er fullstendig feilaktige.»

Kneoperasjonen ser ment å skulle hindre at 28-åringen må stå over like store deler av neste sesong som han gjorde av den forrige.

PÅ VEI TILBAKE: I likhet med sin klubbkamerat Ole Gunnar Solskjær, sliter Louis Saha med et vondt kne. I likhet med nordmannen, har også franskmannen operert. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix
PÅ VEI TILBAKE: I likhet med sin klubbkamerat Ole Gunnar Solskjær, sliter Louis Saha med et vondt kne. I likhet med nordmannen, har også franskmannen operert. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix Vis mer
Falsk agent løy om Sahas skade