Falsk agent løy om Sahas skade

Blir likevel klar til sesongstart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere har det vært antatt at Manchester United-spiss Louis Saha ikke kan spille før tidligst i november.

LOUIS LAURENT SAHA

Født: 8. august 1978

Fødested: Paris

Klubb: Manchester United (siden 2004)

Kontrakt til: 2009

Draktnummer: 9

Tidligere klubber: Metz, Newcastle og Fulham.

Her er årsaken til det:

- Jeg vet ikke når han kan begynne å trene igjen, men han håper å være tilbake i november eller desember, sa mannen som var antatt å være Sahas agent, Ranko Stojic.

Men i dag gikk hovedpersonen sjøl ut med følgende kunngjøring:

«Som en følge av det Ranko Stojic sa, vil Louis Saha gjøre det følgende klart: (...) Han har overhodet ingen bindinger til Stojic, som derfor ikke har noen rett til å uttale seg på vegne av spilleren».

Deretter følger det som en får tro er en korrekt beskrivelse av skadesituasjonen:

«Louis har gjennomført en suksessfull kneoperasjon i Amerika, og han rehabiliterer seg nå i det sørlige Frankrike. Han håper og forventer å bli spilleklar til sesongstart. Påstander om det motsatte, er fullstendig feilaktige.»

Kneoperasjonen ser ment å skulle hindre at 28-åringen må stå over like store deler av neste sesong som han gjorde av den forrige.

PÅ VEI TILBAKE: I likhet med sin klubbkamerat Ole Gunnar Solskjær, sliter Louis Saha med et vondt kne. I likhet med nordmannen, har også franskmannen operert. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix
PÅ VEI TILBAKE: I likhet med sin klubbkamerat Ole Gunnar Solskjær, sliter Louis Saha med et vondt kne. I likhet med nordmannen, har også franskmannen operert. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix Vis mer
Falsk agent løy om Sahas skade

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer