- Falske nyheter

Søndag meldte Sky Sports at Manchester United vurderte å terminere Cristiano Ronaldos (37) kontrakt. Klubben hevder at det ikke er riktig.

I AKSJON: Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters
I AKSJON: Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Klubben ønsker å se en endring i Ronaldos holdning, eller må de kanskje vurdere å terminere kontrakten hans, skrev Sky Sports på Twitter.

Det tok ikke lang tid før meldingen fra Sky Sports ble fjernet.

Lokalavisa Manchester Evening News kom med følgende forklaring:

- MEN har blitt fortalt av klubben at disse rapportene er falske. United er fast bestemt på at Ronaldos kontrakt ikke diskuteres av klubben når det gjelder en mulig terminering. Spilleren er ikke til salgs i sommer, skriver avisa.

Velrenommerte The Times skrev at trenerteamet og spillerne i Manchester United stadig ble mer frustrert over oppførselen til Cristiano Ronaldo.

Det er bare en av mange reaksjoner etter de røde djevlenes skrekkelige sesongstart.

Etter 4-0-nederlaget mot Brentford påpekte Samuel Luckhurst, sjefskribent i lokalavisa Manchester Evening News, at Cristiano Ronaldo ikke takket fansen etter nederlaget i London.

- Steve McLaren (Uniteds assistentmanager) rådet Ronaldo til å gå over til fansen, men Ronaldo var ikke interessert. Han utvekslet noen ord med ham og satt kursen mot tunnelen, skriver Luckhurst på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.