Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falske United-representanter forsøkte å hente Herrera

Manchester United raser.

 BLE LURT:  Ander Herrera var aldri på vei til Manchester United. Foto: Henning Bagger / NTB Scanpix
BLE LURT: Ander Herrera var aldri på vei til Manchester United. Foto: Henning Bagger / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United var usedvanlig trege på overgangsmarkedet i sommer.Fellaini ble klart i tolvte time, og lenge trodde klubbens supportere at også Athletic Bilbaos Ander Herrera skulle bli klar.

Det var bare ett problem.

Mennene som skal ha forhandlet fram avtalen, var ikke ansatt i den engelske klubben.

Guttestreker Den elleville historien er nesten ikke til å tro. Etter hvert som klokken tikket mot deadline, kom det flere og flere signaler fra Spania som tydet på at Herrera ville ende opp i Manchester.

De tre mennene, uten tilknytning til klubben, skal ha forhandlet fram en avtale den spanske klubben kunne akseptere. Det eneste som manglet var at Manchester United overførte penger, skrev engelske aviser i går kveld.

Men så kom bomba.

Ble lurt Den anerkjente MUFC-journalisten Daniel Taylor bekreftet i natt at Bilbao skal ha blitt lurt. Det gjør også den spanske avisa AS.

- Manchester United bekrefter at falske representanter forsøkte å hente Herrera til klubben, skriver Taylor på Twitter.  Klubben skal ha vært rasende på forsøket,bekrefter Taylor.

The Guardian skriver videre at det ennå ikke er kjent hvem de tre mennene er.

Siste ord er nok ikke sagt i saken ennå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media