Falt for advokaten

Martina Hingis prøvde å bli kvitt en innpåsliten beundrer og fikset seg en kjæreste.

Tennisstjerna Hingis er sveitsisk, men bor og trener i USA. I Miami har hun hatt problemer med Dubravko Rajcevic (46), som ikke vil gi seg i sin to års lange romantiske jakt på 20-åringen.

Derfor leide hun inn advokathjelp for å få kroaten bak murene i vår. Juristen som tok saken heter Chris Calkin. Neste uke reiser han til London for å følge sin nye kjæreste i Wimbledon-turneringen.

- Det skjedde ingenting mellom oss før saken var ferdig. Men hun er en flott jente, og jeg har aldri vært lykkeligere, sier 31-åringen til Miami Herald.

Ifølge avisa kikket Hingis hele tida på Calkin under rettssaken da hun fortalte hvor ille forfølgeren hadde oppført seg.

Hingis skal ha blitt redd for å gå uten livvakter på grunn av Rajcevic. 46-årigen har forfulgt tennisjenta i turneringer rundt i verden, samtidig som han har overøst henne med kjærlighetsbrev og blomster.

Hingis' nye kjæreste kommer til Wimbledon fordi han er invitert. Men han påstår han egentlig ikke har råd - og at han er en dårlig tennisspiller.

- Jeg er villig til å bruke det det koster for å komme meg på tribunen i Wimbledon, sier Calkin.

(Dagbladet.no)

KJÆRESTE: Martina Hingis prøvde å bli kvitt en innpåsliten beundrer og fikset seg en kjæreste.