Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falt fra ledelsen og brakk skia i skrekksvingen som krevde fire ofre

- Da hadde jeg lyst til å slå neven i en vegg.

FALT I TET: Jean-Philippe Le Guellec fra Canada ledet jaktstarten i skiskyting mandag etter annen skyting, men så gikk det helt galt. Foto: REUTERS/Carlos Barria
FALT I TET: Jean-Philippe Le Guellec fra Canada ledet jaktstarten i skiskyting mandag etter annen skyting, men så gikk det helt galt. Foto: REUTERS/Carlos Barria Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jean-Philippe Le Guellec fra Canada ledet jaktstarten i skiskyting mandag etter annen skyting, men så gikk det helt galt.

På tredje runde falt han i en vanskelig sving. Som ikke det var nok, brakk han også skien.

- Da hadde jeg lyst til å slå neven i en vegg og forhåpentligvis slå den i stykker, sa han etter rennet.

Han mistet masse tid mens han ventet på en ny ski. Etter tre bom på stående skyting gikk han demoralisert i mål til 26.-plass.

I jaktstarten i OL på hjemmebane i Vancouver fikk Le Guellec tidstillegg for å ha tjuvstartet. Derfor overrasker han med sitt syn på konkurranseformen.

- Det er faktisk min favorittdistanse. Den er morsom både for publikum og for løperne. Det er bare så synd at det skulle gå slik, sa han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!