Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falt i garderoben og slo hodet. Nå saksøker hun US Open-arrangøren

Tennisyndlingen Eugenie Bouchard.

SAKSØKER: Canadiske Eugenie Bouchard falt i garderoben og slo hodet sitt kraftig under US Open i tennis. Nå går hun til sak mot arrangøren.
SAKSØKER: Canadiske Eugenie Bouchard falt i garderoben og slo hodet sitt kraftig under US Open i tennis. Nå går hun til sak mot arrangøren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Canadiske Eugenie Bouchard falt i garderoben og slo hodet sitt kraftig under US Open i tennis. Nå går hun til sak mot arrangøren.

Hun mener fallet og skaden hun pådro seg skyldes uaktsomhet. Forklaringen hennes går ut på at hun falt på grunn av det de beskriver som en glatt og farlig substans på gulvet i garderoben. Etter fallet og skaden hun pådro seg måtte hun trekke seg fra sesongs siste Grand Slam-turneringen. Det er TV-stasjonen ESPN som melder dette.

21-åringen er den største tennisstjernen i Canada. Hun var ranket som nummer 25 i verden før episoden som fant sted 4. september.

I sakspapirene som er levert til distriktsretten i New York, hevder Bouchard at den hodeskaden hun pådro seg i fallet, førte til at hun måtte trekke fra WTA-touren inntil videre. Det var etter seieren over Dominika Cibulkova i tredje runde at uhellet skjedde.

Hun falt bakover og slo bakhodet i gulvet, og det var ikke bare US Open hun måtte trekke seg fra. Heller ikke de planlagte turneringene i Tokyo og kinesiske Wuhan kunne hun stille opp i.

- Jeg trodde jeg var fysisk klar til å spille videre, men symptomene etter hjernerystelsen jeg pådro meg kom tilbake. Nå håper jeg å bli helt bra så fort som mulig og ser fram til neste sesong, sa den canadiske spilleren etter at hun hadde trukket seg fra Wuhan-turneringen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!