Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Falt på isen og skadet seg

Tromsø-spiller med pensjonist-skade, må stå over mot Molde.

(Dagbladet.no): Keijo Huusko (27) falt på isen tidligere i uken og er uaktuell i eliteseriekampen mot Molde søndag.Finnen pådro seg en lettere skade i fallet, men ille nok til at han ikke kan spille.

- Jeg skled på isen samme dag som vi skulle spille B-kamp (mandag, red. anm), men trodde det skulle gå bra. Så ble det bare verre, sier Huusko til bladet Tromsø.

Skaden sitter i mageregionen, forklarer fysioterapeut Bjørn Vidar Stenersen i TIL.

- Det er strekksymptomer, sier han.

• Dagbladet.no har tidligere skrevet om fotballspillere som har blitt skadet av elg, på badet eller kjøkkenet, foran tv-en, på rodeo og under skjæring av løk.

Ute i ei uke

Huusko håper å være klar til neste kamp, mot Viking hjemme på Alfheim.

- Rundt onsdag i neste uke vil han nok være klar, sier Stenersen.

I SERIEN SPRØ SKADER: Tromsø-spiller Keijo Huusko gled og falt på isen mandag - og nå må han stå over neste tippeligakamp mot Molde. Foto: ARNT E. FOLVIK
I SERIEN SPRØ SKADER: Tromsø-spiller Keijo Huusko gled og falt på isen mandag - og nå må han stå over neste tippeligakamp mot Molde. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Jeg jogget i dag, og føler meg allerede bedre. Men det er viktig å ikke stresse, plutselig er man ute i måneder, sier Huusko.

13 år er gått siden Tromsø sist vant en fotballkamp i «Rosenes by». I 1995 vant TIL 7-0. Siden er det blitt sju tap og tre uavgjort.

Huusko spilte en halv time av kampen mot Vålerenga sist, der Alfheim-laget vant sterke 2-0.

image: Falt på isen og skadet seg
TOPPTRENT? Tippeliga-spillere har som regel solid fysikk, men Huusko har altså blitt satt ut av spill av en strekk i mageregionen etter et pensjonist-aktig fall på isen i Tromsø.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media