Norge - Romania, kl. 20.45 fredag

Falt pladask - gifter seg

- Det kan gi meg en god start på en ny sesong, sier landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen.

FORBEREDELSER: Bjørn Maars Johnsen (til høyre) i duell med Håvard Nordtveit på landslagets trening på Ullevaal stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
FORBEREDELSER: Bjørn Maars Johnsen (til høyre) i duell med Håvard Nordtveit på landslagets trening på Ullevaal stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Romania, kl. 20.45 fredag

ULLEVAAL / STORO (Dagbladet): Fotballandslagets spiss, Bjørn Maars Johnsen (27), får ikke så mye spilletid som han ønsker i nederlandske AZ Alkmaar. Men 29. juni vil lykken smile privat: Da gifter han seg med samboeren Veronica Bernabéu.

- Det blir stort, sier Maars Johnsen til Dagbladet.

Spissen er nå på landslagsoppdrag for Norge. Fredag venter Romania på Ullevaal stadion i EM-kvalifiseringen. Tre dager seinere møter laget Færøyene i Torshavn.

Maars Johnsen scoret seks mål i serien for laget som endte på fjerdeplass i Æresdivisjon. Men han er misfornøyd med spilletida og vil seriøst vurdere andre tilbud i sommer. I AZ er han lagkamerat med Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson.

Etter de to kommende landskampene går han ut i ferie. Og hyggeligere kan det ikke bli: Bryllupet vil finne sted i en kirke i spanske Elche. Samboeren Veronica kommer fra nabobyen Alicante.

150 gjester

- Det er lett å komme seg dit, så det vil være en del norske gjester i bryllupet, forteller Maars Johnsen.

- Vi blir 150 stykker. Selv om det ikke har gått så bra i klubben, har det alt i alt vært et strålende år for meg. Å gifte seg kan gi meg en god start på en ny sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer