Familien avgjør Iversens RBK-framtid

Andre klubber er interesserte.

FAMILIERÅD: Steffen Iversen kan ikke garantere at han blir i Rosenborg. RBK-spissen må konferere med familien først. Foto: Geir Otto Johansen / SCANPIX
FAMILIERÅD: Steffen Iversen kan ikke garantere at han blir i Rosenborg. RBK-spissen må konferere med familien først. Foto: Geir Otto Johansen / SCANPIXVis mer

|||Steffen Iversen er Bosman-spiller og har begynt å tenke på framtiden.

Han må ha familieråd før han bestemmer seg for hva den vil bringe.

- Ja, det stemmer det. Jeg er Bosman-spiller jeg nå ja. Det hadde jeg helt glemt, sa Steffen Iversen til Adresseavisen etter onsdagens cupavansement mot Alta.

Steffen Iversen er seg selv lik, men innerst inne vet han selvfølgelig at han 1. juli kan snakke med andre klubber som viser interesse.

Kontrakten med RBK går ut etter sesongen, og samtalene med klubben om forlengelse har ennå ikke ført til noen enighet.

- Det blir vel noen flere samtaler med klubben med det aller første for å avklare det her, sier han, men kan ikke garantere at han fortsetter i RBK-drakten.

- Jeg kan ikke garantere noe som helst ettersom vi ikke har snakket ferdig, men det er heller tvilsomt at jeg forlater klubben, sier han.

Men, og det er et viktig men, ettersom sønnen Joey James starter på skole i England om en drøy måned må det flere avklaringer til. Både med familien og med klubben.

- Jeg må diskutere med familien om hva som skjer. Ettersom han starter på skolen kan jo ikke familien komme hit utenom ferier, så det avhenger litt av kontrakten også, sier Iversen som opplyser at det også er noen andre klubber som er interessert i ham.

- Det er noen, men ikke noe konkret, sier Iversen, og legger til med et smil at han med sin skadeutsatte kropp eventuelt kun kan spille hjemmekamper i den tøffe engelske serien.

(NTB)