Familien takker for støtten

Steinar Enerly er overveldet over omtanken etter broren Dagfinns nakkebrudd. FFK-spilleren ble i går operert på Ullevål universitetssykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Vi er veldig takknemlige og ydmyke for all oppmerksomheten rundt, sier Steinar Enerly på vegne av familien til Dagbladet.

Massiv støtte

De siste dagene har hilsener og blomster strømmet inn fra hele Fotball-Norge. Og i går benyttet også Real Madrids superstjerne Raúl pressekonferansen før dagens Champions League-kamp mot Rosenborg til å sende en hilsen til Dagfinn Enerly (31).

-  Jeg vil avslutte med at hele Real Madrid-laget håper at det går bra med den spilleren, sa Raúl i Trondheim i går.

Åge Hareide presenterte i går landslagstroppen til play-off-kampene mot Tsjekkia. Det ble en spesiell seanse.

-  Vi håper på poeng, vi vil prestere og vinne fotballkamper. Men det er ting som er viktigere. Alle skal vite at vi tenker på ham, sa landslagssjefen.

Familien Enerly har fått seg alle hilsningene fra både verdenstjerner og naboer.

-  Det er overveldende. Og Dagfinn får det med seg. Det er veldig stort, og vi er veldig takknemlige, sier Steinar Enerly.

Alvorlig, men stabil

Fredrikstad-kapteinen brakk nakken da han havnet under lagkamerat Øyvind Hoås under Tippeligakampen mot Start lørdag kveld. I går ettermiddag gjennomgikk han en drøyt tre timer lang operasjon på Ullevål universitetssykehus.

-  Tilstanden er alvorlig, men stabil. Men det er alt jeg kan si, opplyser informasjonsrådgiver Alf T. Bøhler til Dagbladet.

Dagfinn Enerly har sjøl valgt å styre hvilken informasjon som blir gitt. Derfor var det seint i går kveld ikke kjent hvordan operasjon gikk.

-  Vi forholder oss til legene, og har tro på at dette går bra, sier broren Steinar Enerly.

OPERERT I GÅR: FFK-kaptein Dagfinn Enerly bæres ut av Kristiansand Stadion lørdag kveld, etter å ha brukket nakken i kampen mot Start.
TAKKNEMLIG: Steinar Enerly, Dagfinns bror.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer